Luxuorius
Moderatorka
ja herbatke owocowa poproszeDzień dobry, dziewczętaale mi się nie chciało wstać... Której kawy dać?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja herbatke owocowa poproszeDzień dobry, dziewczętaale mi się nie chciało wstać... Której kawy dać?

Jak sobie życzysz![]()

Haha moja @ już mnie dzisiaj opuszcza, ale też mam wolneMam dzisiaj wolne + @ to co mi tam szkodzi ...
Ahh i jednego pacjenta - swojego syna, więc po terapii głoski <s>w nagłosie, śródgłosie i wygłosie ... hulaj dusza
Dobrze wychowana ta Twoja @, moja przybywa na zbyt długomoja @ zaczęła sie w niedziele i dzis mnie juz opuszcza![]()
No masz... Gdzieś Ty ją znalazła?!Ja ze swoją @ nie mam wspólnego języka. Ona chyba z Chin się przypętała.
No masz... Gdzieś Ty ją znalazła?!
Ktoś tam w tych Chinach adresy pomylił.
Dobry pomysł, zapytaj o wymianę językowąTo pytanie do niej .. jak ona znalazła mnie ?Ktoś tam w tych Chinach adresy pomylił.
Napisałabym skargę, złożyłabym zażalenie ... ale nie wiem gdzie to słać ....ginki zapytam, ma szersze znajomości ..![]()