• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mój S mówi że musimy codziennie się przytulać żeby trafić. Ma chłop pomysły a mi wcale do śmiechu nie jest.
Oj tak, pewnie to najlepsza metoda, ale ja bym nie wytrzymała ..nawet w tzw. szczycie miłości :-p dzień dnia to byśmy wysiedli ...a zmuszać się też nie ma co :confused: bo katastrofa w związku gotowa. Chociaż mój K nie miałby pewnie nic przeciwko codziennym starankom ... tylkoto libido jak owu mija = zero chęci.

reklama
No ja bym nie wytrzymała codziennych staranek :P padlabym trupem :D
W ogóle z wyliczeń moje dni płodne mogą być między 8 a 17 lutego a owu mam się doszukiwać podobno od 10 do 15 no kur*a konkretna rozbierznosc ale jak nie wiadomo czy cykl 26 czy 28 dni to można sobie liczyć, barany przed snem...

No ja bym nie wytrzymała codziennych staranek :P padlabym trupem :D
W ogóle z wyliczeń moje dni płodne mogą być między 8 a 17 lutego a owu mam się doszukiwać podobno od 10 do 15 no kur*a konkretna rozbierznosc ale jak nie wiadomo czy cykl 26 czy 28 dni to można sobie liczyć, barany przed snem...
Codzienne staranie do owu jest okej, później co najwyżej na śpiocha :p brak chęci totalnie :D ja też już nie liczę, stawiam w tym miesiącu na termometr i testy owu :D

Pyzia no już prędzej ;)

U nas jest taka okropna pogoda szaro-buro, smutno, aż nic się nie chce człowiekowi, gdybym nie była w pracy to właśnie bym spala :D

Dziewczyny no ale co drugi dzień to spokojnie można. Ja w trakcie dni płodnych miałam nawet dwa dni przerwy i myślałam że to cykl już stracony, a tu proszę.

reklama
Ale mnie bierze na okres, tak brzuch napierdziela, że ledwo żyję a do tego głowa boli najwyraźniej od pogody. Do tego jeszcze mam mega nerwa bo wody nie ma cała wieś, gdzieś rura pękła już z resztą nie pierwszy raz. Z tą wodą u nas jest tak, że albo robią jakieś naprawy i nie powiadamiają ludzi a woda leci rudo brązowa przez cały dzień, albo wody nie ma albo leci dziwna z czarnym pyłem, albo gdzieś ciągle pękają rury no masakra. A jeszcze jest u nas mega wietrznie, brakuje tylko zerwania linii energetycznych...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry