reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czesc wszystkim :)

Jak czymś mocniejszym czestujecie to ja bardzo chętnie. I tak mam @ to co mi zależy :D

I wiecie co mam problem z dniami plodnymi. Nie wiem czy liczyć długość 26 dni cyklu czy 28, bo cholera wie. Kiedy będzie owulacja i w ogóle nic nie wiem. Chyba pójdę do gina na usg żeby sprawdzić swoje pęcherzyki albo znow nakupie testów owulacyjnych albo jedno i drugie :( zła jestem nie wiadomo na co :( nie wiem co zrobić
Ja się zaopatrzyłam w górę testów :p

reklama
Hej Laseczki :) Ja juz przebolałam stratę tego miesiąca i wróciła mi energia :) Doszłam do wniosku,że jeden miesiąc przy 20 latach mnie nie zbawi :D a poza tym jedziemy na weekend walentynkowy i przynajmniej nie będę sie obawiać czy nic mi się nie stanie.I drinka będę mogła swobodnie wypić ze wszystkimi :P

Hej Laseczki :) Ja juz przebolałam stratę tego miesiąca i wróciła mi energia :) Doszłam do wniosku,że jeden miesiąc przy 20 latach mnie nie zbawi :D a poza tym jedziemy na weekend walentynkowy i przynajmniej nie będę sie obawiać czy nic mi się nie stanie.I drinka będę mogła swobodnie wypić ze wszystkimi :P
Uu romantycznie. My na walentynki idziemy na imprezę urodzinową :/ nie leży mi to, bo mniej więcej wtedy będzie owu ;(

Mój S mówi że musimy codziennie się przytulać żeby trafić. Ma chłop pomysły a mi wcale do śmiechu nie jest.

Czekam aż skończy się @ ale ona jakoś kończyć wcale się nie chce :( kupię testy i nowy termometr, zaszaleje a co :P
Szkoda, że nie można zaliczyć wpadki tak o po prostu :P

Mój S mówi że musimy codziennie się przytulać żeby trafić. Ma chłop pomysły a mi wcale do śmiechu nie jest.

Czekam aż skończy się @ ale ona jakoś kończyć wcale się nie chce :( kupię testy i nowy termometr, zaszaleje a co :P
Szkoda, że nie można zaliczyć wpadki tak o po prostu :P
Ano... Wszyscy w koło wpadki mieli, a my się męczyć musimy :( mój J też mi już taki pomysł przedstawił :)

Czekam aż skończy się @ ale ona jakoś kończyć wcale się nie chce :( kupię testy i nowy termometr, zaszaleje a co :p
Szkoda, że nie można zaliczyć wpadki tak o po prostu :p
moja bratowa pierwsza core ma planowana a druga z wpadki, mowie, jak mozna wpasc maja 30 lat? no jak to jak? myslec, ze sie nie mialo owu, bo sie jej nie czulo i nie widzialo i sie do konca pojechalo haha, efekt koncowy tych rozmyslan Przytule w kwietniu haah

Uu romantycznie. My na walentynki idziemy na imprezę urodzinową :/ nie leży mi to, bo mniej więcej wtedy będzie owu ;(
Mam nadzieję,że romantycznie ;) Mamy niedaleko siebie taki pałacyk i tam sa śmiesznie niskie ceny za pokoje więc z paczką znajomych stwierdziliśmy,że raz się żyje :) Jedzenie sobie sami przygotowujemy na miejscu,maja kuchnię do dyspozycji gości i chcielibyśmy spędzić ten weekend trochę inaczej niż zwykle czyli odłożyć telefony i może pograc w jakieś gry planszowe,kalambury,itd...A romantycznie na 100% to będzie miała tam moja znajoma,jej facet już ma czerwone świece,płatki róż i pierścionek zaręczynowy... Aż jej trochę zazdroszczę ;)

Mam nadzieję,że romantycznie ;) Mamy niedaleko siebie taki pałacyk i tam sa śmiesznie niskie ceny za pokoje więc z paczką znajomych stwierdziliśmy,że raz się żyje :) Jedzenie sobie sami przygotowujemy na miejscu,maja kuchnię do dyspozycji gości i chcielibyśmy spędzić ten weekend trochę inaczej niż zwykle czyli odłożyć telefony i może pograc w jakieś gry planszowe,kalambury,itd...A romantycznie na 100% to będzie miała tam moja znajoma,jej facet już ma czerwone świece,płatki róż i pierścionek zaręczynowy... Aż jej trochę zazdroszczę ;)
Łoo kurcze :o no pięknie. Hm, ja nie zazdraszczam tak do końca, bo wiecie, jakby co do czego to żona jest pierwszą podejrzaną przy morderstwie, a tak, może na kogoś innego podejrzenia padną jak w końcu udusze J. Czasem mam na to wielką ochotę :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry