reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej myszki jak Wam mijają Walentynki? ;)
Ja z samiuskiego rana pojechałam na badania, później zakupy aaa i w h&m taka promocja że jak za 250 zł zrobi się zakupy to jest 25% rabatu i jeszcze jakiś bon do damskich rzeczy na 25% przy zakupie damskiej bielizny. Trochę pobuszowalam i oskubalam mojego mezulka, tak pod te walentynki ;) no i jak padlam po powrocie to wstałam godzinę temu i dopiero zrobiłam obiadek.
Teraz pozwolę sobie małą kawkę i torcik ;) jak zobaczyłam dziś w cukierni to nie mogłam wyjść z niej bez tego tortu :) pewnie skończy się tak że trochę podziubię i oddam mężowi. Jakoś kiepsko u mnie z apetytem tzn jak nie zjem to mnie mdli ale wystarczy tylko kilka kęsów i już jestem pełna.
Dziewczynki kochane wrzucę te moje dzisiejsze wyniki, wszystko niby w normie ale wiem że są tu specjalistki i pomogą w rozszyfrowaniu ;)
Buziaki i miłego wieczoru

Załączniki

• 1455467287102.jpg
    1455467287102.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 70
  • 1455467320427.jpg
    1455467320427.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Lenaka ale piękna beta :))) na reszcie sie nie znam
:)

Xbumx tak bez nacisku ale chyba mozna powiedzieć ze tak :)

Dzieki za pomoc z tym śluzem , a szyjkę badacie rano czy jak?
Oj ja tez nie lubię wstawać po - nawet kilka godzin pózniej :/ ale my z mężem zabezpieczaliśmy sie tyłki na początku :)

Lenaka ale piękna beta :))) na reszcie sie nie znam
:)

Xbumx tak bez nacisku ale chyba mozna powiedzieć ze tak :)

Dzieki za pomoc z tym śluzem , a szyjkę badacie rano czy jak?
Oj ja tez nie lubię wstawać po - nawet kilka godzin pózniej :/ ale my z mężem zabezpieczaliśmy sie tyłki na początku :)
Na szyjke badalam rano i wieczorem żeby mieć porównanie, teraz mam wysoko, twarda i zamknięta..

hej u nas byla zaliczona drzemka, potem pojechalam do kauflanda, moj chory wiec nie jechal ze mna tyle co zakupy mi wniosl potem, ludzi duzo w markecie i jak zombie chodza

U nas też drzemka zaliczona i zakupy, tylko u nas nie chodzą jak zombie, u nas zakochane pary po sklepach spacerują i rzygają tęcza ;)

A szyjki ja nie badam, bo ciężko mi wyczuć jaka jest. Poza tym nie chce mi się :)

reklama
agnesis rzygaja tecza ooo dawno tego nie slyszalam :D

Dziś niedziela a ja pranie zaliczone , jeszcze tylko podłogi umyć , małą do wanny wrzucic i wyjść z psem i na dziś konie :)

Ja szyjki nigdy nie umiałam zbadać :huh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry