reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Siedze na l4. Nie utrzymam sie sama nie mam rodziny u ktorej mialabym wsparcie. Gdyby nie komp.miedzy nami byloby cudownie. Kocham go ale brak mi sil do walki. Dalam mu do poczytania posty. Zapytal po pierwszym czy jestem az taka tepa .

Masakra.
On chyba faktycznie nie jest gotów by założyć rodzinę.

reklama
Siedze na l4. Nie utrzymam sie sama nie mam rodziny u ktorej mialabym wsparcie. Gdyby nie komp.miedzy nami byloby cudownie. Kocham go ale brak mi sil do walki. Dalam mu do poczytania posty. Zapytal po pierwszym czy jestem az taka tepa .
Sorki ale powedz mi z co go kochasz , za to że uważa ciebie za tępą ???
Czy za coś jeszcze ?

Nie wiem nie ogarniam tego !!!

Nic juz nie wiem... przytulil przeprosil... powiedzial ze zle to wyszlo... ze powinien mi to normalnie powiedziec... mam dosc... metlik w glowie mam
Ja się zostawiam kto tutaj jest głupszy on wyzywający i nie szanujący swojej kobiety z którą mieszka i śpi , czy ty słuchająca i pozwalająca mu na to .

Także ja robię pass !!!
On cię obraża , po tem przeprasza i tak w kółko dla mnie to bezsensu a zdania i tak nie zmienił .

Ja się zostawiam kto tutaj jest głupszy on wyzywający i nie szanujący swojej kobiety z którą mieszka i śpi , czy ty słuchająca i pozwalająca mu na to .

Także ja robię pass !!!
On cię obraża , po tem przeprasza i tak w kółko dla mnie to bezsensu a zdania i tak nie zmienił .

Dokładnie , przeprosil to czyli już jest ok i wielkie love .

reklama
Przegadalismy do tej pory. Oboje poplakalismy,wyjasnilismy sobie sporo... powiedzialam co mnie boli poprosil mnie o pomoc... ze chce zyc normalnie ale nie potrafi sam. Ograniczymy komputer... sprobuje. A do dziecka wroce jutro na spokojnie. Moze wezme go do gina niech porozmawia... mysle ze to dobre wyjscie chyba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry