reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Claudia i to najlepsze podejście. Ja nie wyobrażam sobie robić testów i kochać się teraz no trzeba i już. Kochamy się wtedy kiedy mamy ochotę. Więc naprzyklad ten cykl bym do dupy bo przytulasow było mało

Apostrofa a ty teraz nie testujesz bo masz @ dobrze pamiętam?
Zdrowka dla córki

reklama
UDAŁO SIĘ:

Tarantina: termin - 02.06.2016?
Malami25 ???????

LISTA STARACZEK:

Ruda1991 @ 11-15.10
Enidka @ 27.08
Luska22 @ 27.08
Ankaka. @ 30.09
Apostrofa @ 02.09
Angela @ 29.09
Ewix @ 17.10
Aestima ???
Claudiaaudia @ 18.10
Mujer @ 18.09
Mehle @ 12.10
Needi @ 15.10
Anetkatg @ 25.10
Marzycielka @ 02.10
Urszula Kinga @ 29.09

OCZEKUJĄCE:

Karola1507
Zuzanna8704
Sikulinda

Kogo dopisac,kogo poprawic? :)

Ale tu się dzieje.
Malami ja Ci już gratuluję. Dbaj o siebie.
Witam nowe Panie. Na kiedy macie termin@.
Co do gotowości na dziecko to patrząc na siebie uważam ze dziecka trzeba naprawde mocno pragnąć bo jak sie urodzi to da nieźle popalić.
Przytulasy na siłę są straszne. Z okazji owu męczyła m męża chorego co dzień i czuć było różnicę.
A i testy owu cenowo sie różnią i jakosciowo. Tanie pokazały owu blada kreską jeden dzień a te z Rossmana za dwie dychy dwa dni mocnymi krechami.

Do jutra mam dostac, a kreske widzialam raz :( ktorej wiekszosc z was i tak nie widzi na zdjeciu. Chocisz niektorzy ja widza, a moj m jest slepy, wiec od niego nie oczekuje duzo ;D dlatego mam wrazenie, ze to blad testu .. :( albo moje przywidzenie

Oj dzieje się a forum, dzieje:-)
Malami gratuluje z cale go serca! Tak strasznie się cieszę ze po malu po malu rozkrecamy się i niedlugo wierze ze wszystkie do Nas dolaczycie!
A Ankaka będzie następną :-) glowa do gory dziewczyno jest ogromna szansa ze Tobie również się udalo:-)
Poza tym ccialam Ci powiedzieć ze mieszkamy blisko siebie :-) ja mieszkam sąsiednim mieście Tychy !!

Owca kiedy test??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry