reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny dzisiaj mam dzień owulacji a mnie jak na złość złapały wątpliwości czy to dobry moment na drugie dziecko :( ... istnieje w ogóle coś takiego jak dobry moment ? :( jestem dzisiaj mega zdołowana i jakaś taka przygaszona :( Mam nadzieję, że u Was lepiej z humorami, trzymam oczywiście kciuki za dwie kreseczki :)

Owca, ankaka róbcie i dawajcie znać ;-)

Cluue nie ma. Jak już będziesz w ciąży to wszystko się poukłada. Głowa do góry i do roboty

Claudia a może to ty jesteś jedną z mam które dowiadują sir dopiero w 5 miesiącu? ;-) nasza psychika różne objawy nam podsyla

Owca, ankaka róbcie i dawajcie znać ;-)

Cluue nie ma. Jak już będziesz w ciąży to wszystko się poukłada. Głowa do góry i do roboty

Claudia a może to ty jesteś jedną z mam które dowiadują sir dopiero w 5 miesiącu? ;-) nasza psychika różne objawy nam podsyla

Wlasnie tak sobie dzisiaj pomyslalam rano. Mam test w domu ale nie wiem czy warto marnowac. Jakos u siebie w takie rzeczy nie wierze. W pierwszej ciazy byly piekne ciemne kreski w dniu okresu.
Ale wlsanie dziwne to jest ze od tamtego cyklu tak sie jakos porobilo ze ten brzuch bolal i teraz ze piersi z dwa razy wieksze jakbym karmila. Itp.
No i dzisiaj zrobilam ten owulacyjny test i jedna i druga blada wyszla kreska.

Hello.

Cluu - kiedy się Twój synek urodził? Bo on bardzo zbliżony wiekiem do mojej! Moja pod koniec lutego. I ja myślę, że to idealny moment na ciążę! Poza tym wiesz... mało komu udaje się od razu. Możesz zacząć teraz, a zajść za pól roku.To po co czas tracić... :)

malami - pocichutku kibicuję i mocno, mocno trzymam kciuki! A betę teraz jakoś też robisz? Czy dopiero za 2 tygodnie?

Jestem dziś i w poniedziałek na opiecę, bo młoda się przeziębiła. Żółte gile z nosa i rano miała 38. Musiałam jechać do lekarza po zwolnienie, bo normalnie bym sobie darowała. W końcu Nurofen na gorączkę i krople do nosa sama bym zaaplikowała. No, ale mam zwolnienie, więc może dzisiaj i w poniedziałek mnie będzie więcej. :)

reklama
Owca, Ankaka oby na testach pojawily sie piekne krechy :)
Malami trzymam kciuki aby beta ladnie rosla.
Cluu ja nie wiem czy kiedykolwiek jest odpowiedni moment na dziecko, ja z decyzja czekalam ponad 5 lat i zaluje jak diabli takze dzieczyno dzialaj, nosek do gory, odrzucamy watpliwosci i dzialamy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry