Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a czytałyście ten artykuł co jest teraz na głównej stronie babyboom.pl Link do: Być na chwilę Ewą. Zapiski mamy ? genialny !!Co ja bym dala zeby wykonywac taki zawodDziewczyny strasznie Wam zazdroszcze tego wszystkiego
![]()
Ja jestem mamą siedzącą w domu 2 lata z dzieckiem,nie raz MAM DOŚĆ, spróbowaliśmy dać małego do żłobka, ale nie mogłam znaleź pracy, żeby go zdążyć odbierać, szybko zrezygnowaliśmy, ale dzięki tej przerwie tak bardzo doceniłam ten czas z nim, odpoczęłam chwilę, zatęskniłam ogromnie, teraz nie wyobrażam sobie goznowu gdzieś 'oddać', ale bolą mnie słowa, że jestem tylko matką, albo świży przykład jak przy dwulatku zrobiłam zupę, drugie danie i ciasto,wysprzątałam i zaprosiłam siostrę, a kiedy mąż się zachwycał szwagier rzucił"siedzi w domu to robi" ... cieszę się że mąż mnie bardzo docenia, nie wymaga codziennie obiadków, posprzątanego domu, zabiera synka żebym miała czas ttylko dla siebie i czas na nabranie siły i cierpliwości do naszego niesfornego dwulatka![]()
dokładnieŚwietnie Ciebie rozumiem!! Ja mam męża który codziennie mnie chwali za to że jestem świetna mamą dla jego synka i cudowną zoną dla niegoWidzę jak Gabryś szybko się rozwija... siedzi, próbuje wstawać... cały dzień łazi, nigdy nie leży (chyba ze śpi) i jestem pewna że ten czas który mu poświęcam, to najlepsza inwestycja w jego przyszłość. Będzie kochającą, empatyczną i wartościową osobą. Chce żeby nigdy nie czuł się samotny, aby był silnym i pewnym siebie mężczyzną, ale jednocześnie wrażliwym i kochającym. Bardzo bym chciała wychować go na prawdziwego faceta który będzie walczył do ostatniej krwi o najbliższych ale i stawał w obronie słabszych.
Strawbelka tylko miesiące Cię od tego dzieląZobaczysz, uda się!
eeej, już kiedyś pisałam,że cicho i smutno byłoby tutaj bez Ciebienie bede pisac z kims kto nie szanuje mojego zdania...ide do dziewczyn z ktorymi pisze juz dlugo, one szanuja to co ja pisze, paaaa
wiesz, ja mam ciezki charakter i jestem narnomalniej w swiecie wredna, ale boli mnie, gdy ktos krytykuje mnie i moje wyboryeeej, już kiedyś pisałam,że cicho i smutno byłoby tutaj bez Ciebieszanuję Twoje zdanie i wierzę, że spotkamy się na listopadówkach i będziemy SIEDZIEĆ W DOMU i będzie to piękny czas- razem i opowiadać, żalić się, chwalić,płakać, śmiać się z powodu naszych bobasów
![]()
zadna nie pomyslala, o tym, ze moze ja musze wrocic do pracy, bo jestem tam potrzebna, bo ja lubie, bo bez niej nie ujedziemy finansowo, zylismy juz z jednej pensji i nigdy wiecej...tego nie widzi nikt...ale oceniac jest latwo, dobra ja tez ocenilam dziewczyny, poszlo i juz...ale ja szanuje ich wybory...szkoda, ze nikt nie szanuje moich...dziekuje za wszystko :* a co do siedzenia w domu to ten rok posiedze napewno, co dalej to sie okaze w praniu, ale po roku choc na pol etatu bym chciala wrocic i sie zmieniac w pracy z bratowa, to na tyleLux uwazam ze przesadzasz troszke nikt nie powiedział , że nie szanuje twojego zdania tylko dali swoje opinie , bo najpierw piszesz , że pragniesz bardzo dziecka a pózniej że nie wytrzymasz z nim długo !!! To dlatego troszke ciebie nie rozumiemy . Ja nie oddam nikomu mojego dziecka jestem nianią i wiem jak dzieci to przezywają jak mamy nie ma w domu i rodzice tracą dużo z życia dziecka . Ja byłam pierwsza od matki kiedy malutka dziewczynka zaczęła chodzic , ja ją tego nauczyłam i wielu innych rzeczy . Opiekowałam się wieloma dziećmi i ostatnio dziewczynka która ma 4 latka zapytała mnie dlaczego jej mama musi pracowac a inne mamy nie muszą , bo ona chce mamę a nie nianie ja jestem jej 4 nianią i teraz bedą mieć 5 bo dzisiaj moj ostatni dzień wiec wiem co oni czują .wiesz, ja mam ciezki charakter i jestem narnomalniej w swiecie wredna, ale boli mnie, gdy ktos krytykuje mnie i moje wyboryzadna nie pomyslala, o tym, ze moze ja musze wrocic do pracy, bo jestem tam potrzebna, bo ja lubie, bo bez niej nie ujedziemy finansowo, zylismy juz z jednej pensji i nigdy wiecej...tego nie widzi nikt...ale oceniac jest latwo, dobra ja tez ocenilam dziewczyny, poszlo i juz...ale ja szanuje ich wybory...szkoda, ze nikt nie szanuje moich...dziekuje za wszystko :* a co do siedzenia w domu to ten rok posiedze napewno, co dalej to sie okaze w praniu, ale po roku choc na pol etatu bym chciala wrocic i sie zmieniac w pracy z bratowa, to na tyle
Ja tez jestem wredna. Dlatego nie wchodzę w żadne sporywiesz, ja mam ciezki charakter i jestem narnomalniej w swiecie wredna, ale boli mnie, gdy ktos krytykuje mnie i moje wyboryzadna nie pomyslala, o tym, ze moze ja musze wrocic do pracy, bo jestem tam potrzebna, bo ja lubie, bo bez niej nie ujedziemy finansowo, zylismy juz z jednej pensji i nigdy wiecej...tego nie widzi nikt...ale oceniac jest latwo, dobra ja tez ocenilam dziewczyny, poszlo i juz...ale ja szanuje ich wybory...szkoda, ze nikt nie szanuje moich...dziekuje za wszystko :* a co do siedzenia w domu to ten rok posiedze napewno, co dalej to sie okaze w praniu, ale po roku choc na pol etatu bym chciala wrocic i sie zmieniac w pracy z bratowa, to na tyle
a da mi ktoras kase na zycie jak pojde na wychowawczy bezplatny? nie!!! wiec sie pytam z czego mam potem zyc, nie wiem ile mezowie dziewczyn zarabiaja, ale nas nie bedzie stac na to by zyc z jednej pensji, cos jeszcze?Lux uwazam ze przesadzasz troszke nikt nie powiedział , że nie szanuje twojego zdania tylko dali swoje opinie , bo najpierw piszesz , że pragniesz bardzo dziecka a pózniej że nie wytrzymasz z nim długo !!! To dlatego troszke ciebie nie rozumiemy . Ja nie oddam nikomu mojego dziecka jestem nianią i wiem jak dzieci to przezywają jak mamy nie ma w domu i rodzice tracą dużo z życia dziecka . Ja byłam pierwsza od matki kiedy malutka dziewczynka zaczęła chodzic , ja ją tego nauczyłam i wielu innych rzeczy . Opiekowałam się wieloma dziećmi i ostatnio dziewczynka która ma 4 latka zapytała mnie dlaczego jej mama musi pracowac a inne mamy nie muszą , bo ona chce mamę a nie nianie ja jestem jej 4 nianią i teraz bedą mieć 5 bo dzisiaj moj ostatni dzień wiec wiem co oni czują .