Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ruda, dla mnie jestes Mama przez duze MNessi nie ja zaczelam. Wkurza mnie jak ktos mowi ze jestesmy tylko mami bo siedze w domu z synkiem
Boże głupio mi bo poniekąd to ja zaczęłam ten temat ...
nie bede pisac z kims kto nie szanuje mojego zdania...ide do dziewczyn z ktorymi pisze juz dlugo, one szanuja to co ja pisze, paaaa@CzarnaMadzia
@ruda1991 podpisuje się pod Waszymi postami rękami i nogami. Amen.
@Luxuorius żartujesz, ze opuszczasz wątek prawda?
Czarna - ona się opiera na teorii, tak na chwilę obecną zakłada, i ma do tego prawo ... dopiero, praktyka jak wiadomo woli się kreować sama. Więc póty nie urodzi, nie poczuje co to nieprzespane noce, wyżynające zęby, kolki, skoki rozwojowe, ciągłe karmienie co 3 trzy godziny, nie oceniaj jej teraz. To tak jakby ganić ślepego, że nie widzi bo jeszcze nie był u okulisty po okulary. Swoją drogą, które noszę.
No dziewczyny ...
nie bede pisac z kims kto nie szanuje mojego zdania...ide do dziewczyn z ktorymi pisze juz dlugo, one szanuja to co ja pisze, paaaa
Ale ja bym nie przesadzala .. CzarnaMadzia wyrazila SWOJE ZDANIE na ten temat w sposob kulturalnym. Ty nie zrozumialas .. bo sama napisalas, ze nie wiesz czy nawet rok wytrzymasz w domu z dzieckiem. (Osobiscie nie wiem jak tak mozna powiedziec, ale to MOJE ZDANIE)nie bede pisac z kims kto nie szanuje mojego zdania...ide do dziewczyn z ktorymi pisze juz dlugo, one szanuja to co ja pisze, paaaa
no widze, ze moje zdanie sie nie liczy, bo ktos wie lepiej ode mnie czy mam pracowac czy nie, dobra laski ja spadam, nie mam sily na ta zbedna dyskusje..paaa dzieki za wszystkoLux, można wszystko normalnie wyjaśnić, nie obrażać się na każdą osobę która ma inne zdanie.