reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Z Filipem mi sie udalo tak,ze zapomnialam ze mialam dostac okres :)

W ogole jak zobaczylam wtedy dwie kreski to ryczalam dopoki m z pracy nie wrocil :D jak ja to wspominam to mi sie smiac chce :D

Wlasnie ide sie z m zresetowac do kina ;) na CHEMIE. Chyba nede ryczec jak bobr. :( ale film wybral :D

Ostatnia edycja:
Ankaka na pewno w przyszlym cyklu sie uda :) Trzymam kciuki aby tak bylo.
Owca a tobie zycze aby @ nie nadeszla :) U mnie sie owu bedzie zaczynac- przynajmniej tak twierdzi moja aplikacja w telefonie :) krytyczny dzien przypada za tydzien zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Mam wrazenie ze zbyt czesto meza molestuje- nie zeby sie skarzyl ale zeby mi sie chlop nie przyzwyczail :-):-):-)

ankaka - głowa do góry! Mi też się nie udało. Początkowo też doła załapałam, tym bardziej, że okres mi się spóźnił 3 albo 4 dni. :( Tak to jest, że jak się człowiek nastawi to później roczarowanie następuje. :( :(

Ja mam taki plan, żeby działać dość często w tym cyklu. I nie liczyć nawet kiedy mam dostać okres. Choć to chyba nie realne!!! Ale przynajmniej żadnego testu nie będę robić dopóki mnie cycki nie zaczną boleć i brzuch dłużej niż 1 dzień. Nie chcę się schizować. Niech się ten @ spóźni kurcze z 4 dni nawet, ale jak oznak nie będzie to daruję sobie testowanie. Bo to strasznie nakręca... a 1 kreska rozczarowuje, choć jednak daje nadzieję, że może za wcześnie i dlatego jej nie ma. I w efekcie nakręca jescze bardziej. Echhh.

reklama
Dziewczyny nie martwcie się, nie dziś to jutro! chociaż sama wiem jak to jest, ja już się nastawiłam jakbym była w ciąży, nic mi się nie chce robić do pracy, w nic się nie mogę zaangażować, tylko siedzę w necie i czytam :D a w naszym przypadku to prawie niemożliwe żebym zaszła bo tylko 2 razy się przytulaliśmy w czasie tej owu bo jakoś nie byliśmy w nastroju :) o to jeszcze nie wiem czy nawet owu była bo sucho... teraz mam bardziej mokro ale to byłby 19 dzień cyklu a ja mam około 29 dni cykle więc wątpie czy to owu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry