bertha
Fanka BB :)
Ale my chcemy czytać o objawach i urojeniach itd!Staraczki się u nas na grupie wykruszyły.... Nie mam z kim gadać o objawach i moich urojeniach, a was nie chce zanudzać
Tylko Pati na priv molestuje, ale ile można)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale my chcemy czytać o objawach i urojeniach itd!Staraczki się u nas na grupie wykruszyły.... Nie mam z kim gadać o objawach i moich urojeniach, a was nie chce zanudzać
Tylko Pati na priv molestuje, ale ile można)
A ja myślę , że to wszystko wina testów , że my wszystke na pewno jestesmy w ciaży tylko testy nas oszukują ha ha haAle my chcemy czytać o objawach i urojeniach itd!
Anik, ja się do Ciebie wtedy przyłączę. Po 26 maja będę mogła się starać (na lekach). Nie będziemy już 2016, ale 2017Ja dopiero w maju o starankach będę mogła myśleć o ile to teraz to jakaś miesiączką będzie... także maj albo czerwiec jest mój![]()

A pewnie! 2017 tez fajny rokAnik, ja się do Ciebie wtedy przyłączę. Po 26 maja będę mogła się starać (na lekach). Nie będziemy już 2016, ale 2017![]()
Ale my chcemy czytać o objawach i urojeniach itd!
Miss Madzia kupilam juz ten Jantar do wlosow. No zobaczymy czy na mnie podziala.
Az tak swietnie to dziala??? To superHaha jaka miss MadziaDD
Super, to teraz tylko wcierać zostajePowiem Ci ze po dwóch tygodniach musiałam włosy farbować bo przyrost z trzy centymetry miałam
![]()
Pewnie!Chcesz o moich posłuchać?![]()