Nie ukrywam, że troszkę się martwię, czy dalej będzie wszystko dobrze, ale dziękuję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musisz myslec pozytywnieNie ukrywam, że troszkę się martwię, czy dalej będzie wszystko dobrze, ale dziękuję![]()
Dziękuję :*
Aż mi łezki się pokulały na widok takich miłych słów. Cieszę się z każdego dziecka,z każdej ciąży bo to największe błogosławieństwo jakie człowiek może dostaćMoże i mnie to kiedyś spotka ale na razie pozostaje mi cieszyć się szczęściem innych...
W środę miałam podany pregnyl więc do bety jeszcze jakieś 10 dni. Ale nie liczę na nic...Pyzia możliwe ale mnie tak pobolewal w miesiącu gdy ostatni raz mialam owu bo potem ciazakiedy betę robisz ?
![]()
![]()
![]()
Madziula robiłaś betę?Nie ukrywam, że troszkę się martwię, czy dalej będzie wszystko dobrze, ale dziękuję![]()
Gratulacjeeee piękna betaJuż jest Kochanie 76,9
Popłakałam się i cieszę się i staram nie cieszyć za szybko i tak na zmianę te emocje
Dzwoniłam do lekarza, potwierdził, że ten wynik to ciąża. Powiedział, że nie trzeba powtarzać badania.
On taki konkret facet jest.
ale kazał brać duphaston 2xdziennie po 0,5 tab. Jakoś dziwnie i znowu mam swoje przeczucie, żeby jednak brać 2x1.
Za tydzień do niego jadę.
Pyziu a na jakim Ty jesteś etapie??