Iza02083
Fanka BB :)
Aaa jednego postu nie odczytalam a drugi źle zrozumiałam..to trzymam kciuki żeby udało się
za wszystkie trzymam ! 
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety nieu nas słaba sperma wiec cieżko jest zajść. Chyba w końcu inseminacja nas czeka.
Ja bralam clo od 4-8 dnia cyklu. Wedlug mnie lekarz ustala dni kiedy brac clo wedlug dlugosci cyklu. Do tego mialam brac dupha od 16 dc.Dziewczynyv , która z was bierze clo ?
Ja mam zacząć brać od 3 dc a w ulotce napisane od 5dc . Czy to jest jakaś różnica ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa jednego postu nie odczytalam a drugi źle zrozumiałam..to trzymam kciuki żeby udało sięza wszystkie trzymam !
A tak pamietam pisałaś na innym forum . To jest wszytko popieprzone !!! Jak nie jedno to drugie ;( . Ale chyba ci juz pisałam ? nie martw się kup witaminki jakies dla mężczyzn są nawet takie specjalne dla starających się , daj mu wiesiołka i selen , zobacz jaka bieliznę nosi czy nie za obcisła i jakies spacery troszke ruchu podobno sperma szybko się regeneruje .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie ćmiło od wtorku a od srody robilam testy owu. Jeszcze bede sie przytulac caly nastepny tydzien tak na wszelki wypadek. A spodziewana @ ma byc dopiero 2 lipcajeszcze troche sie naczekam.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom