reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Na pewno sporo tych podczytujących, a między nimi i ja :). Piszę na staraczkach 2015, ale i do was zaglądam, bo każda wieść o udanych staraniach podnosi na duchu i dodaje siły do działania!

Magoo gratulowałam ci na innym wątku, ale i tu pogratuluję! Bardzo się cieszę!!!

A żeby nie było tak jednostronnie to powiem kilka słów o sobie: Od maja staramy się o trzecią pociechę. W sumie to zaczęliśmy w ubiegłym roku przez 2 czy 3 miesiące, ale potem była przerwa. Aktualnie rozgościła się u mnie @, więc czekamy na kolejną szansę.
witaj skaba'P

Moge zrobic ta tabelke, albo cos w tym rodzaju, ale na PW mi napiszcie informacje do niej bo tak to mi sie nie zgubi i nie musze szukac wstecz tych informacji :) i tak samo jak ktoras ma nowy termin @ ktorego nie zycze to tez na PW dajcie znac :) cokolwiek do tabelki to na PW wtedy to bedzie latwiej mi ogarnac :)

Magoo gratuluje. :* super.

Malo mnie tu ostatnio bo ten miesiac mam ciezki. Mam dolka troche duzego i nie chce nim zarazac wszystkich dookola.
Gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom, witam wszystkie nowe i udanego weekendu zycze! I oczywiscie dwoch kreseczek :)

Ankaka po to tu jesteśmy żeby pomagać jak ktoś ma doła. Nie uciekaj od nas tylko się wygadaj ;-)

Co chcecie w tej tabelce? Link, wiek, ilość dzieci, cykl starań?

Ja dzisiaj albo za 2 dni powinnam dostać @. W nocy byłam pewna ze juz dostanę ale nie ma. Chyba kupie test i zrobię rano jak do tego czasu nie dostanę. Nie za szybko?

Ruda wiem, ale ja od zawsze jestem taka, ze nie lubie mowic o tym co mnie trapi .. chowam to w sobie. Wiem, ze to zle ale tak mam.

Moze za wczesnie na test? :) nie moze, a na pewno! :)

No i ktora pisze pierwsza do mnie na PW :D
Imie
Ktory cykl
Dzieci
Nastepna @

Ja proponuje tak :) a no i dla tych co sie udalo zamiast Nastepna @ to termin porodu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry