reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witajcie :-)

Mam na imię Kasia i od ponad roku namawiam męża na kolejna pociechę, ale on zapierał się i upierał, że 2 wystarczy. 2 miesiące temu sam do mnie przyszedł, że chyba jednak mam rację i możemy zacząc się starać ;-) :-D:-D:-D Bardzo się cieszę :-) Mam chory kręgosłup, tarczycę do operacji i niepewną sytuację w pracy, więc te następne kilka miesięcy to nasza szansa ;-)
Ostatnia @ była 9.10, cykle mam 26dniowe i wczoraj zaliczyliśmy pierwszy strzał. Denerwuję się, jakbym pierwszy raz miała zaciążyć :baffled:

Ostatnia edycja:
Ewix tak wlasnie czytalam ze ty chcesz ridsic na swoje urodziny i mi sie przypomnialo ze ja tez mam urodziny w lipcu hahahha teraz to jak nic musi sie nam udac i bedziemy mialy piekny prezent.
Anka ja tam ma 8 cykli za soba i juz tez z kazdym nastepnym coraz gorzej.. Wiec sama nie jestes.
Ruda ja tez z Wami rodze w lipcu niema co !

Cześć Dziewczyny!!!! no nie było mnie 3 dni i dupa, już nie ogarnę chyba co się dzieję :D ktoś tu jeszcze jest czy FB? komu podać dane na fb?
Ktoś tu słyszę zaciążył! Mujer gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale zazdro..
a jak tam Needi?
ja jheszcze kilka dni @ i zaczynamy drugi cykl starań :) więc ja też rodze w lipcu!!! ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry