reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lekarz kazal zatestowac w 25 dc bo masa cykle 28 dniowe. W ogole czesto lekarze kaza testowac po 10 dniach brania luteiny, bo bierzesz ja od 2dpo, czyli testujesz w 12dpo a wtedy juz moze byc cos widac na tescie. To jest taka srednia iu wiekszosci kobiet sie sprawdza. Ja bym zalozyla, ze jesli owu byla w 17 dc to na test w 25 dc jest za wczesnie, bo zarodek mogl nie zdazyc sie zagniezdzic.
Czy lekarz nie robil ci monitoringu cyklu? Przy staraniach i luteinie powinnas miec monitoring, zeby wiedziec kiedy byla/bedzie owulka, kiedy zaczac brac luteine i kiedy ewentualnie testowac. Takie mowienie kazdemu "po 10 dniach zrobic test jak negatyw to odstawic" jest troche bez sensu bo kazda kobieta jest inna. Moze sie okazac ze ciaza bedzie, zrobisz test za wczesnie, wyjdzie negatyw odstawisz luteine i ciaza poleci bo nastapi spadek progesteronu. Pogadaj o tym ze swoim lekarzem bo to nie zabawa;)

Nie miałam monitorowanego cyklu, jedynie co to lekarz na usg widział pęcherzyk 15 mm, ale to nie świadczy o tym, kiedy owulacja bedzie.
Zobaczymy jak to będzie :-) jak nie w tym cyklu, to może w następnym się uda ;-)

Cześć dziewczyny.

Ja na chwilę znikam, bo moja psycha nie daje rady ciagle czytać o owu, @, oznakach ciąży. Za dużo wtedy o tym myślę. A jak pisałam wcześniej, nie chcę się nakręcać.
Będę pewnie zaglądać co jakiś czas, bop jestem szalenie ciekawa komu się udało/uda. Mam nadzieję, że pierwsza strona będzie aktualizowana.

ankaka - ja Ci nie wysyłałam danych do tabeli? bo w tym pierwszym poście mnie ciągle nie ma.

Trzymam za Was kciuki!

reklama
Apostrofa szkoda że nie będziesz się udzielać. Mi na przykład pocieszał a wiadomość ze którejś się udało w 8 cs.
Ruda dziś 4 . I co?
Anka a ty?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry