reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Trzymam kciuki za was. Ja w dniu okresu bic nie odczuwalam nic mnie nie bolalo. Ale mialam strasznie napiety brzuch w podbrzuszu jak wzdecie. No i mega bol piersi przy dotknieciu i urosly juz tydzien wczesniej. Kazda z nas ma inne objawy. Ja widze sama po sobie ze w pierwszej ciazy to bylo super na poczatku zadnych objawow nic. A teraz caly dzien mdlosci bole glowy piersi. I depresja. Nic mnie nie cieszy. Nie odczuwam w ogole ze to ciaza. Taka zalamka

claudiaaudia ja nie umiem sobie sprawdzac szyjki:(((

julita1212 ja w poprzednia ciaze (poroniona w kwietniu) jak zaszlam,mto test byl pozytywny 10 dpo, wiec nie wyrobie do terminu @ na 100%;)

claudiaaudia ja nie umiem sobie sprawdzac szyjki:(((

julita1212 ja w poprzednia ciaze (poroniona w kwietniu) jak zaszlam,mto test byl pozytywny 10 dpo, wiec nie wyrobie do terminu @ na 100%;)

Jak nie umiesz? Jak jest wysoko to nie dosciegniesz ja palcem albo tylko koniuszkiem. Jak jest nisko to od razu czuc. Jak jest zamknieta to nie ma wglebienia tej dziurki. A jak jest otwarta to wyglada jak usta i jest wglebienie ze koniuszek palca moze nawet wejsc. I najlepiej badac wieczorem stawiajac jedna noge na wannie. No i czysciutkie lapki :) mi to pomoglo bo dzieki temu wiedzialam kiedy bede miala owulacje.

claudiaaudia ja biore teraz luteine dopochwowo i kurde czasem mnie boli jak ja aplikuje, jak pomysle ze mam tam wsadzac palce i ma mnie bolec to juz mi sie chce zemdlec;)) To nie boli?;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry