reklama

Staraczki na 2016 rok :)

claudiaaudia poczytam, dzieki za rade, moze w koncu sie tego naucze....takze do moich swirowan jeszcze dojdzie badanie szyjki i wtedy juz w ogole bede sie czula jak na etacie w robocie, tyle rzeczy do zrobienia, tabletki, luteina, szyjka, testy ciazowe, monitoring, testy owu...:D
Zeby mi tylko czasu na bzykanie zostalo;)))))))

reklama
claudiaaudia poczytam, dzieki za rade, moze w koncu sie tego naucze....takze do moich swirowan jeszcze dojdzie badanie szyjki i wtedy juz w ogole bede sie czula jak na etacie w robocie, tyle rzeczy do zrobienia, tabletki, luteina, szyjka, testy ciazowe, monitoring, testy owu...:D
Zeby mi tylko czasu na bzykanie zostalo;)))))))

Hahahaha. Albo najlepiej pieprz to wszystko i bzykaj sie hehe

Przyszła... I to z takimi bólami brzucha że myślałam że nie dam rady. Tragedia. Mówili że po pierwszym dziecku mnie.
Jutro roczek mojego synka ale to zlecialo
I muszę jechać do szkoły a wcześniej do lekarza z małym :-(

Needi daj znać

Laski mimo wszystko cieszę się z waszych dwóch kresek i trzymam kciuki za resztę

Przyszła... I to z takimi bólami brzucha że myślałam że nie dam rady. Tragedia. Mówili że po pierwszym dziecku mnie.

Needi daj znać

Laski mimo wszystko cieszę się z waszych dwóch kresek i trzymam kciuki za resztę

Biedna :( przykro mi i zycze powodzenia w nastepnym

Ruda sierpien tez super miesiac ! :* ciesz sie urodzinami synka !

Ja tak mysle bo zawsze mam okres z rana i jak nie dostane to czy jest sens robic jutro rano jak dzisiaj jedna krecha byla

reklama
claudiaaudia ja nie umiem sobie sprawdzac szyjki:(((

julita1212 ja w poprzednia ciaze (poroniona w kwietniu) jak zaszlam,mto test byl pozytywny 10 dpo, wiec nie wyrobie do terminu @ na 100%;)
ale masz kródkie cykle??bo to też jest istotne

Needi daj znać

:(:(
nie smutaj się, ciesz się urodzinkami synka....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry