reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny nie wiem co myslec. Jakis inny ten miesiac. Nie mysle o tym w ogole, nie nastawiam sie, jakos mam mysli, ze jednak nie dobry czas na ciaze. Zadnych objawow zblizajacej sie @ nie mam .. nic. A miesiac temu tak jak mowilam mialam juz tydzien przed. Teraz ani brzuch nie boli, wczoraj tylko przez chwile, ani cycki. Czasami jajnik zakuje, ale nie mysle o tym kategoriami o moze sie udalo .. dzisiaj zrobilam test oczywiscie gdzie ja bym do piatku wytrzymala i byla jedna krecha, wiec tym bardziej jestem utwierdzona w przekonaniu,ze sie nie udalo, ale jakos ta 1 kreska mnie nie doluje .. dziwne. Okres niby ma byc jutro .. zobaczymy. Nie wiem co bedzie bo na prawde NIC nie czuje, ze ma nadejsc. Pewnie jak dostane to wtedy bedzie zalamka.

Anka a z porannego moczu?
Ja w tym miesiacu mam straszne nadzieje bo jak sie nie uda to odkladam starania. Ale tak tez bedzie dobrze. Kluje mnie czasem lewy jajnik i czuję się podziębiona. Pamiętam że w pierwszej ciąży jak jeszcze nie wiedziałam ze w niej jestem to myślałam ze jestem przeziebiona. Termin na niedziele ale moze jutro zatestuje. Najwyżej zmarnuje test. Juz dzis miałam ochotę ale się powstrzymałam.
Któraś jeszcze testowała?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry