reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Claudia tak jak mówisz, każda ciąża jest inna i nie ma się co sugerować innymi przypadkami. Widzisz ja od poczatku ciąży mam śluz wodnisty dokladnie tak jak to powiedzialas rozcieńczony mlekiem i w średnich ilościach. Czasem jest go mnóstwo czasem w ogóle. Różnie to jest. Za to kilka dni po zagniezdzeniu czulam ciagly ucisk w brzuchu. Ciągle napięte podbrzusze i ani na moment nie popuszczalo.

Ania testujesz jutro czy odpuszcza sz??

Sluz jest bo sie wszystko czopuje.
No mi doszly mega mdlosci ktorych nigdy w zyciu nie mialam. I ktore mu odbieraja radosc

reklama
kate poczekaj bo jak dziewczyny pisza naprawde za wczesnie :)
jak piszecie dziewczyny kazda ciaza jest inna w pierwszej wymiotowalam dzien w dzien do 16 tc ze az schudlam 6 kg w drugiej mega mdlosci a teraz czasami boli podbrzusze senna i mam ochote na ogory no i piersi lekko bola i to tyle wiec najlepiej sie nie nakrecac :)

Needi pewnie ze bierz a co. Zawsze możesz powiedzieć ups wypadek nie wiedziałam. A jak znajdziesz wcześniej to trudno awans ucieknie. Sama musisz zastanowić się co teraz ważniejsze

Izabelaka witaj. Tak bez wkupnego? Podczytywalas nas to o nas już wiesz to teraz wkupne i mów coś o sobie

Migduch haha ty czarownica jesteś ;-) a ja kiedy?

Sylwia mamusiu jak ty się czujesz?

Kate nadzieja umiera ostatnia

Tarantina jak się czujesz?

Kate tule

Sylwia jest lepiej a było źle. Wczoraj dostałam @ więc lipa. Moje małe szczęście dzisiaj kończy rok. Rok temu go urodziłam a dla mnie to tak jakby było wczoraj ;-)

Ruda Kochana spokojnie i na Ciebie przyjdzie czas! powiedz lepiej co z Toba? będzie dalej. Dziś Jasiek ma rok (sto lat dla Malucha) a Tobie z automatu skończyl się macierzyński... co zamierzasz???? Wychowawcze?

Claudia ja mdlosci mam na szczęście juz za sobą choć sporadycznie jeszcze mnie nawiedzają. Np przed wczoraj w nocy. 4.24 jak wystartowalam z lozka to nie zdążylam i nazygalam sobie za przeproszeniem do rak :/
Pomocne jest zażywanie wit b6 kosztuje grosze a naprawdę pomaga.
A moje samopoczucie juz ok. Plemienia ustapily po duphastonie a ja i mój maz mieliśmy nauczkę za to moje przeforsowanie przy remoncie :/

Tarantina wychowawcze bezpłatne... Jak zajde to idę na chorobowe odrazu i znów będę miała płatne bo umowę mam na stałe. Trochę lipa będzie z kasą ale im ma się więcej to więcej się wydaje

Tarantina ty się tam oszczędzaj. Remont zostaw mężowi

Ruda przykro ze @ sie pojawila ale trzymam mocno kicuki za to by znieknela na kilka miesiecy :) i 100 latek dla synka :) tort-na-roczek1.jpg

Załączniki

• tort-na-roczek1.jpg
    tort-na-roczek1.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 47
Dziękuję dziewczyny ;-)

Oj niech znika bo po porodzie miało być lepiej a pierwszy dzień @ jest taki sam. Wczoraj pół dnia przytulalam się z muszla a tabletek przeciwbólowych zjadłam chyba pół paczki

reklama
Dziękuję dziewczyny ;-)

Oj niech znika bo po porodzie miało być lepiej a pierwszy dzień @ jest taki sam. Wczoraj pół dnia przytulalam się z muszla a tabletek przeciwbólowych zjadłam chyba pół paczki

Mi tez mowili ze po porodzie bole przejda ze nogi przestana dretwiec. I co. Pierwszy okres super i tak do czartego a potem znowu to samo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry