reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ale emocje:-) :-) Anka trzymam mocno kciuki żeby to jednak byla ciaza!!! Jesteś pierwsza w kolejce!! Tyle się juz naczekalas dziewczyno ze musi się teraz udać!!

Needi za Ciebie Kochana oczywiście tez:-)
Kto wie może to wlasnie Wasz miesiąc??!!

reklama
Powiem Wam, że ja to chyba jakaś nie ogarnięta jestem.
Zrobiłam dwa testy, jeszcze bete (co prawda na 6 dni przed planowanym terminem @) wszystko wyszło negatywnie, a ja kurcze gdzieś tam dalej mam nadzieję... człowiek to jest głupi :-(

Wg mnie to bardzo wcześnie...
A bóle brzucha niec musza oznaczac @. ...
Kciuki trzymam
A ilo dniowe masz cykle

Ankaka, a powiedz, czy w ciągu miesiąca pobolewało Cię podbrzusze, jajniki, masz upławy, śluz?
Generalnie Dziewczyny, czy bolą Was podbrzusza? Odkąd zaczęliśmy się starac o dziecko, co miesiąc boli mnie podbrzusze właściwie cały czas, raz mocniej, raz tylko ćmi. Oczywiście ginekologicznie jest ok.

Ja jestem w ciazy 7 tydz. I powiem na swoom przykladzie. Odkad zaczelismy sie starac a trwalo to od sierpnia to zawsze mnie bolalo podbrzusze. Mial rozne objawy. Ale jak teraz zaszlam odpuscilam nie wymyslalam ze cos boli a cos nie ale sama po soboe widzialam ze na poczatku sluz mialam jak wode z mlekiem zabarwione. A teraz mega gesty i duzo. Podbrzusz momentalnie sie napielo jak przy wzdeciu. No i piersi mega bolaly i urosly. Ale jak mowia kazda ciaza jest inna ja w pierwszej nie mialam zadnych obajwow.

reklama
Claudia tak jak mówisz, każda ciąża jest inna i nie ma się co sugerować innymi przypadkami. Widzisz ja od poczatku ciąży mam śluz wodnisty dokladnie tak jak to powiedzialas rozcieńczony mlekiem i w średnich ilościach. Czasem jest go mnóstwo czasem w ogóle. Różnie to jest. Za to kilka dni po zagniezdzeniu czulam ciagly ucisk w brzuchu. Ciągle napięte podbrzusze i ani na moment nie popuszczalo.

Ania testujesz jutro czy odpuszcza sz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry