reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda Kochana spokojnie i na Ciebie przyjdzie czas! powiedz lepiej co z Toba? będzie dalej. Dziś Jasiek ma rok (sto lat dla Malucha) a Tobie z automatu skończyl się macierzyński... co zamierzasz???? Wychowawcze?

Claudia ja mdlosci mam na szczęście juz za sobą choć sporadycznie jeszcze mnie nawiedzają. Np przed wczoraj w nocy. 4.24 jak wystartowalam z lozka to nie zdążylam i nazygalam sobie za przeproszeniem do rak :/
Pomocne jest zażywanie wit b6 kosztuje grosze a naprawdę pomaga.
A moje samopoczucie juz ok. Plemienia ustapily po duphastonie a ja i mój maz mieliśmy nauczkę za to moje przeforsowanie przy remoncie :/

Ja chyba bym wolala wymiotiwac kochana bo mdli mnie caly dzien od rana po wieczor i to cY zjem czy nie. A najgorsze jest to ze jest w 7 tyg jem tak jak jadlam. Nawet slodyczy nie ruszam. A juz 2 kg na plusie i ja sie pytam skad. Jak tak dalej bedzie to dobije w tej ciazy do setki. :( w tamtej przytylam 20 kg. Zostalo z tgo 4 kg a teraz znowu ide w gore. Gfzie te czasy ze sie wazylo 54 kg. Ehh.

Właśnie w wiem co jem mówią że trzeba pić szklanke mleka tłustego żeby zajść w ciążę bo to pomaga. A faceci mają jeść ryby

Tak ze dziewczyny pijemy mleko i robimy rybę na obiad ;-)

haha ruda ja w pt planuje zrobic lososia pieczonego i zjem go z mezem i moze popije szklanka mleka? wtedy napewno sie porzy*am i bede myslala ze to ciaza hahhaha:)))))

Właśnie w wiem co jem mówią że trzeba pić szklanke mleka tłustego żeby zajść w ciążę bo to pomaga. A faceci mają jeść ryby

Tak ze dziewczyny pijemy mleko i robimy rybę na obiad ;-)

Hehehe. No to moj m. Nie wiem z jakiej bajki bo on tylko.miesozerca. i ryby od wielkiego dzwonu a fasolinda jest. Cos prwnie w kazdej bajce jest prawdy.tak samo jak sa niby diety na dziewczynke i chlopaka

reklama
Migduch tylko nas nie przeklinaj.;-) no to kiedy ja?;-)

Claudia o wadze ja ostatnio nie rozmawiam ;-) to wrażliwy u mnie temat
Wychowawczy bezpłatny bo na płatny trzeba mieć coś chyba niecałe 500 zł na osobę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry