reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Sylwia to ja widze taki cien ale test stal dlugo :D

O rany! Wierzę, że Ci się udało! :-D

Ankaka, jakby nie bylo ciazy to nawet cienia cienia by nie bylo ani dzis ani jutro ani za tydzien:) Takze luzik i jutro siknij z rana oki?:))))

Mój test wciąz słabiutki. Taki bladzioch. Ale nie mam też żadnych dolegliwości poza napięciem podbrzusza, zmęczeniem i leciutkim zwiększeniem wrażliwości piersi. Poziom hormonu hcg ewidentnie jest niski. Ale jak wszystkie wiemy, przyrasta co 24godziny więc wszystko przede mną :eek::laugh2:

Sylwia jest lepiej a było źle. Wczoraj dostałam @ więc lipa. Moje małe szczęście dzisiaj kończy rok. Rok temu go urodziłam a dla mnie to tak jakby było wczoraj ;-)

Wszystkiego najwspanialszego dla Synka!!!! :-D:-)

Ach, zapomniałam dopisac do objawów ciąży CIĄGŁEGO ZDENERWOWANIA. No chodzę jak bomba. Nie dotykać mnie, nie mówić do mnie, a najlepiej zniknąć.....ggggrr....... sama siebie nie poznaję........

Kasiulka, w terminie @ rzadko kiedy ktoras rzuca od wymiotow, bolow brzucha itp wiec spokojnie:) Jesli test pokazuje chocby cien cienia to naprawde jest duza szansa, ze sie udalo:) To samo sie tyczy Ankaki:)
Ankaka o ktorej jutro testujesz??:D

reklama
Brzuch mnie w ogole nie boli, ale jak sie schylam czy cus tonczuje macice nie wiem jak to bazwac :D i przy gwaltowniejszym ruchu jajniki czuje :)

Migduch przez praca to pewnie o 6 :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry