reklama

Staraczki na 2016 rok :)

To koniecznie napisz jak ci poszlo;)

A mi sie od 3 dni cos przelewa w brzuchu. Nie jestm glodna ani nic ale tam sie cos kotluje az dziwnie sie czuje ze moj brzuch tak gada:/

reklama
Dziewczyny właśnie umarłam na zawał... dostałam znowu wyniki z laboratorium z bety a tu wynik 55,6 co oznacza 2 tydzień ciąży... patrzę w to z niedowierzaniem, przyglądam się... a tu data pobrania krwi 30.01.2014 czyli moja pierwsza ciąża :-(
Normalnie należy im się niezły ochrzan :-(
jejq ale się zdenerwowalam

claudiaaudia no to ja bede wrozyc wam w ty mozesz mi powrozyc- kiedy ciaza u mnie?? bo ja jestem po przejsciach i juz powoli trace nadzieje.

ruda a ktory to twoj cs? Bo podobno trzeba regulaminowe 3 mce odstac w kolejce :P

Chetnie bym to zrobila ale nie znam calej sytuacji u ciebie. Ale mysle ze tak jak u mnie zajmij sie czyms innym i bec... :) czasem najsmutniejszt okres moze stac sie poczatkiem czegos nowego..

Claudiaaudia, starania od zeszlego roku od grudnia, ciaza w lutym, poronienie w kwietniu i we wrzesniu znowu zaczeismy starania, to nasz 3cs teraz.... plus za wysoka prolaktyna(biore norprolac) i za niski progesteron- luteina dopochwowo 2x dziennie po owulce.Wszyscy znajomi dzieciaci albo w ciazy a ja... no i gak to w skroce wyglada:(

Dziewczyny melduje z rana po sikaniu. Wy mnie tak nakrecacie, ze zaraz bede sikac codziennie dopoki @ nie przyjdzie :D
A wiec chyba jedna kreska .. chyba bo od poczatku widze cien cienia cienia :D wiec albo
A) za wczesnie zrobilam czyli moglam czekac do jutra
B) albo blad testu
C) juz mam serio jakies omamy wzrokowe

Takze dalej czekam na @, a tymczasem zmykam sie szykowac do pracy. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry