reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cześć dziewczyny :) Można dołączyć?
Razem z narzeczonym zaczęliśmy się starać niedawno i zobaczymy co z tego wyjdzie ;) na tą chwilę jestem myślę,że jestem już po ovu( nie znam mojego ciała jeszcze doskonale) i mnie zaczął boleć lewy jajnik przy współżyciu a jeszcze tydzień temu lekarz wykrył pęcherzyk na tym jajniku, mam się martwić? ;(

reklama
Needi ale jak tak szybko ty nie miałaś mieć 14? Ej nie znikaj nam :-( wszystkie sobie uciekajcie a ja zostanę sama :-( gratuluję ale się cieszę ;-)

Migduch termin @?
Boże nie skaj na wszystko ;-)
Podaj adres na głównym bo teraz bomboniery będą od każdej ;-) mi przepowiedzias ten cykl ;-) wierzę w ciebie

Ankaka ale ***** jak okres? Taki normalny że leci leci czy plamienie? A może przyznaj się że tak mnie lubisz że koniecznie chcesz rodzic ze mną?

Summis witaj

ruda, termin mojej @ to 15,16,17.11 (15 przy 28 dniowym cyklu taki jaki byl ostatnio ale moze sie przesunac do 30 dni) wiec kurde sama nie wiem wkurza mnie czekanie bo owu w tym cyklu byla mega wczesnie jakos 12-13 dzien a zwykle 17-18!

Kochane tak mam normalny okres. Dobil mnie, a bardziej ta kreska, ktora dala nadzieje. Jeszcze rano wierzylam, ze sie udalo, a tu nagle popoludniu bach .. malo tego moj M tez juz myslal, ze sie udalo. Nie chce juz o tym myslec, musze sie czyms zajac. Dlatego chyba musze zniknac stad na troche. Zeby wyluzowac ..

Wy tu juz w wiekszosci sie cieszycie z ciazy, ze fasolka rosnie, a ja nadal czekam, az to nastapi. Oczywiscie ciesze sie razem z wami z Waszego szczescia!
Wiem, ze nie jestem jedyna co tyle sie stara, ale kazda z nas ma swoja psychike i kazda z nas inaczej sobie z tym radzi .. :(

Wy tu juz w wiekszosci sie cieszycie z ciazy, ze fasolka rosnie, a ja nadal czekam, az to nastapi. Oczywiscie ciesze sie razem z wami z Waszego szczescia!
Wiem, ze nie jestem jedyna co tyle sie stara, ale kazda z nas ma swoja psychike i kazda z nas inaczej sobie z tym radzi .. :(

Jeśli ma Ci to pomóc to jasne...ja też na chwilkę zniknęła z forum przestałam się łudzić...liczyć.czekać nic ....W dodatku zmiana pracy mniej nerwów i bach....trzymam kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry