reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lyara - że dopiero będzie owu :) Rób codziennie o tej samej porze mniej więcej testy i jak zobaczysz 2 takie same to działaj :-D

Ktoś pisał o tym żelu, który pomaga plemnikom przeżyć i poruszać się... Wiecie, chyba się skuszę. Drogie to cholerstwo, ale co tam. Ja mam wrażenie, że mało śluzu ciągle mam. To może warto spróbować. No ale w następnym cyklu. Bo teraz to już po owu jestem. 24.11. mam dostać @ i jakoś teraz nie mam żadnych nawet złudzeń, że nie dostanę :baffled:
Hmm no to wychodzi na to że na dniach może coś będzie :-D Staram się mniej więcej o podobnych godzinach robić ten teścik :) Ale o dziwo zniknęły mi już plamienia po wczorajszych przytulankach :tak: magiczne właściwości czy co :confused2::-)

Apostrofa haha ;-) dzisiaj owu ;-) okres chyba 29 mam dostać.
Ale nie czekam nie odliczam dni, zabrałam sir za ćwiczenia ;-) a co coś ze sobą trzeba zrobić :-(
A ja coś przeczuwam że nie dostaniesz tego 29 :tak:

Ewix robisz ze mną od jutra? Będzie mi raźniej

Ja też już kiedyś robiłam i do tego Tiffany na boczki ( rewelacja)
Co to Tiffany? Bo Chodakowską kojarzę, Mel B też, ale to cudo? Trudne? Bo ja to słonica jestem :-D

Jak pierwszy raz zobaczyłam to stwierdziłam ze to nie moze byc męczące jak się tylko tańczy i troche wygina. Na drugi dzien ciężko mi bylo z lozka wstac
Ja raz zrobiłam skalpel Chodakowskiej z narzeczonym :-D On taki niby sprawny i w ogóle, a na drugi dzień ledwo chodził :tak: Że o sobie nie wspomnę, jak dla mnie to nie jest zbytnio dla osób otyłych, bo jest za ciężkie niestety jak dla mnie:zawstydzona/y:

Dziewczyny, ja się katować nie będę!!! :-D Na mnie nie licz, Ruda. :crazy:

A stosowała któraś starając się o dziecko Lactovaginal? Bo ja bym musiała użyć znowu (na tę moją nadżerkę), ale nie wiem czy mogę. Pomyślałam, że może zacznę po @. Choć to głównie kwas mlekowy, więc zaszkodzić chyba nie może.

Witam nowe starające się. Życzę szybkiej II kreski :)

Ja się czuję fatalnie! No coś strasznego. Mdli mnie całą dobę, nic mi się nie chcę, a tu mam Adaśka do ogarnięcia. Właśnie zjadłam, zwymiotowałam wszystko i znowu mi w brzuchu burczy. No jak żyć? Właśnie wcinam suchą bułkę. Z Adaśkiem też nie było łatwo, też wiecznie wymiotowałam, ale myślę, że było jakoś lepiej.

CzarnaMadzia
, też zawsze chciałam małą różnice. Ale nie ze względu na pracę, ale myślę, że dzieciom będzie lepiej razem w podobnym wieku i mnie będzie później łatwiej. Póki jeszcze nie wyszłam z pieluch i mleka :biggrin2: Życzę powodzenia!

Ruda, Ty to kopa dostaniesz ode mnie za nastawienie! Sierpień jest Twój!

Marzycielka, współczuję, bo wiem jak to jest być z dzieckiem w szpitalu, dobrze że już w domku. Dużo zdrówka dla Was.

Lyare no teraz to mogę dostać a za miesiąc już nie ;-) jak się zmotywowalam do ćwiczeń to chociaż miesiąc poćwicze

Tiffany jak robiłam pierwszy raz się się śmiałam że co to takiego a na drugi dzień tak jak pisze Ewix odkryłam nowe mięśnie ;-) a w miesiąc -5 cm z boczkow poszło ;-)

Apostrofa dawaj ;-) im nas więcej tym weselej

Ewelinuska ja od jutra to na zdjęciu i wyzwanie mel b

Załączniki

• 1447599041126.jpg
    1447599041126.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 49
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry