Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm no to wychodzi na to że na dniach może coś będzieLyara - że dopiero będzie owuRób codziennie o tej samej porze mniej więcej testy i jak zobaczysz 2 takie same to działaj
Ktoś pisał o tym żelu, który pomaga plemnikom przeżyć i poruszać się... Wiecie, chyba się skuszę. Drogie to cholerstwo, ale co tam. Ja mam wrażenie, że mało śluzu ciągle mam. To może warto spróbować. No ale w następnym cyklu. Bo teraz to już po owu jestem. 24.11. mam dostać @ i jakoś teraz nie mam żadnych nawet złudzeń, że nie dostanę![]()
Staram się mniej więcej o podobnych godzinach robić ten teścik
magiczne właściwości czy co
:-)A ja coś przeczuwam że nie dostaniesz tego 29Apostrofa haha ;-) dzisiaj owu ;-) okres chyba 29 mam dostać.
Ale nie czekam nie odliczam dni, zabrałam sir za ćwiczenia ;-) a co coś ze sobą trzeba zrobić :-(

Co to Tiffany? Bo Chodakowską kojarzę, Mel B też, ale to cudo? Trudne? Bo ja to słonica jestemEwix robisz ze mną od jutra? Będzie mi raźniej
Ja też już kiedyś robiłam i do tego Tiffany na boczki ( rewelacja)

Ja raz zrobiłam skalpel Chodakowskiej z narzeczonymJak pierwszy raz zobaczyłam to stwierdziłam ze to nie moze byc męczące jak się tylko tańczy i troche wygina. Na drugi dzien ciężko mi bylo z lozka wstac
On taki niby sprawny i w ogóle, a na drugi dzień ledwo chodził
Że o sobie nie wspomnę, jak dla mnie to nie jest zbytnio dla osób otyłych, bo jest za ciężkie niestety jak dla mnie
Na mnie nie licz, Ruda. 
Życzę powodzenia!