Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ja też nie wiem bo nie mam okresu tak naprawdę, albo mam rzadko, albo jest bardzo długi więc to takie "strzelanie na oślep" jest u mnieHej, a ja nie wiem kiedy mam owulacje i nawet w kalendarzyk nie patrze. Jednak moje libido jest ponizej zera .. jak tu zyc![]()

Ja myślę, że chyba ciężej się zdecydować po latach, uważam że im szybciej tym lepiej, zanim zdążysz odpocząć po pieluchachHej dziewczynki :-) Ja tu na wątku napisałam jakiś czas temu,ale postanowiłam zaniechać ze względu na sporo wątpliwości i parę innych spraw. Jestem Karolina, mam 27 lat i 2 dzieci,z czego synek Alex urodzony w tym roku,w czerwcu. ;-) Chciałabym zacząć starania o trzecie,choć mam pewne obawy,że to może zbyt szybko od porodu,ale jednak starania o synka zajęły nam dość sporo czasu (z córką wyszło od razu) i zakładam,że tutaj może być podobnie.
Mój P. powiedział,że albo teraz,albo za 3 lata dopiero,jak młody do przedszkola pójdzie. A ja,choć słyszałam,że ciężko jest z dziećmi rok po roku,to uważam,że jest to praktyczne, choćby ze względu na wyprawkę,ubranka, itp. Wszystko mam.
Chętnie do was dołączę.![]()

Wiesz, chodzę prywatnie... Byłam u niego najpierw pierwszy raz, później z wynikami glukozy i na drugiej wizycie powiedział że za 5 tyg mam wrócić z aktualnym TSH... Skupił się chyba na mnie bardziej jako endo niż ginekolog... No ale, w sumie zabrał się za najważniejsze jak na razie. Więc jak się nie uda do tej wizyty u niego zajść, to sobie z nim porozmawiamLyara, może idź do ginekologa, może coś wymyśli. Powinien widzieć czy jest owu czy nie.
Karotka, u mnie będzie prawie rok po roku i trudno jakoś to musi być :-) Teraz jest ciężko, bo Adasiek absorbujący, a ja zdycham całe dnie. Ale pocieszam się, że to w końcu minie.
Moja mama ma nas równo rok po roku. Ja 16 maja, brat 7 maja. I dała radę, a było ciężej. Nie było pamperów, nie było podwójnych wózków czy dostawek itd.
Ruda, odpuścisz teraz to zajdziesz![]()
Najgorzej że on nie ma usg u siebie, i jakby co to musiałabym gdzieś indziej szukać, a do niego potem znowu na wizytę... Liczę że do kolejnej wizyty będą dwie kreseczki na teście, zrobię sobie Betę i usg i dopiero do niego pójdę
Oj marzycielka ze mnie 
Ale że czego?Karotka jak się uda nam od razu z drugim dzidziusiem to też będzie rok po roku tyle, że mój synek za dwa dni będzie miał 10 miesięcy więc różnica będzie prawie dwa lata, ale niestety musiałam czekać po pierwsze z powodu stanu zdrowia synka, bo w ciąży raczej nie mogłabym w pełni aktywnie uczestniczyć w jego zajęciach, a po drugie rodziłam cc więc też musiałam odczekać. Gdyby nie to już pewno dawno zaczęlibyśmy starania :-)
Lyara nigdy nie wiesz :-) Trzymam kciuki żeby było tak jak sobie marzysz :-)
Oj chciałabym zajść, wiem że tu są dziewczyny które dużo dłużej się starają... Nie ukrywam że jak czytałam wasze posty od początku to nieraz się łezka w oku zakręciła... Ale z drugiej strony, uwierzcie mi, świetnie czytało mi się posty dziewczyn które już zaszły, te wątpliwości w postach itp, a pod spodem suwaczek "Jestem w xxx tyg ciąży " to było niesamowite :-) My się przytulaliśmy 10 i 12.11 jutro pewnie znowu
tak sobie myślę że może co dwa dni będzie dobrze