reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ojj rzeczywiście sierpień w tym roku był niesamowicie upalny. A z którego sierpnia jest?

z 11 sierpnia:) skurcze zaczęły się o 6 rano 10 sierpnia w naszą rocznicę ślubu, mąż mi w prezencie całą paczkę kosmetyków kupił:)
Zrobiłam sobie paznokcie i maseczki, a że skurcze przybierały na sile, w końcu z mężem do szpitala pojechaliśmy. Czekałam 6 godzin w kolejce z 3 cm rozwarciem i regularnymi skurczami:P byłam ostatnia, myślałam że zejdę siedząc na plastikowym krzesełku:D

Dziewczyny, co może oznaczać słabiutka druga kreska na teście ovu? Że niedługo będzie owulacja, dni płodne czy co?
Drugi dzień z rzędu pojawiła się lekka druga kreska, ale widoczna...

reklama
Lyara - że dopiero będzie owu :) Rób codziennie o tej samej porze mniej więcej testy i jak zobaczysz 2 takie same to działaj :-D

Ktoś pisał o tym żelu, który pomaga plemnikom przeżyć i poruszać się... Wiecie, chyba się skuszę. Drogie to cholerstwo, ale co tam. Ja mam wrażenie, że mało śluzu ciągle mam. To może warto spróbować. No ale w następnym cyklu. Bo teraz to już po owu jestem. 24.11. mam dostać @ i jakoś teraz nie mam żadnych nawet złudzeń, że nie dostanę :baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry