Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny ja nie kumam patrze teraz na ten test a ta kreska wyparowała? Nie wiem o co chodzi....jutro powtórzę z rana. Temperatura z rana była 36,9 , okresu brak, bólów brzucha i kłucia też nie mam, cycki nic nie bolą. Mam nadzieje że nie ucieszyłam się za wcześnie
Mika - to raczej nic niepewnego! Testy należy odczytywać do 10 min bodajże od zrobienia, bo później różne dziwne rzeczy się tam dzieją. Moim zdaniem nie masz się co martwić!
Mika! Trzymam kciuki )
Ja laski jutro na 9 mam wizytę u gin... Stresuje się jak nie wiem bo już 71 dc, temp rano 36.8 w dzień ponad 37 a zawsze po przebudzeniu mam ok 35.4... Juz nie wiem co mam myśleć
Sojnabig - ja tez mam nad ranem i wieczorem takie temperatury. Plus podbrzusze opuchnięte, szyjka macicy rozpulchniona. Wczoraj miałam straszne nerwy, wsciekalam sie na męża o *******y..