reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mój test wykonany przed chwila pokazał że.....moje przeczucia były zajebiscie dobre :D 2 kreski!! Druga troche słabsza ale jest wyraźna! Troche później wrzucę fotę ;) trzymać mi kciuki żeby wszystko było juz dobrze!
BRAWO:tak::-D Nawet nie wiesz jak się cieszę :) Trzymam kciuki oby było wszystko ok, a testu nie odczytuj po tylu godzinach :p
Oznacza to, że hormon luteinizujący (LH) zaczyna wzrastać.
Jak kreski będą tego samego koloru, tzn. że owulacja już lada moment i trzeba działać :tak:
Bo hormon LH gwałtownie rośnie właśnie przed jajeczkowaniem.
Testu nie robi się z porannego moczu, najlepiej koło godz. 17, nie pijąc nic 2h przed testem.
Powinno się go robić zawsze mniej więcej o tej samej porze dnia :tak:

:O O kurczę, to ja bym poszła z tymi okresami 3-miesięcznymi do gina jak najszybciej.
Da Ci coś (najprawdopodobniej CLO) na regulację cyklu i się uda.
Można iść przecież na NFZ :tak:

Ewix - ja również nie pomogę :(

mychunia - miejmy nadzieję, że teraz będzie to nuuuuuuudna ciąża ;-)
Wiesz, co do testów, mi 3 dni pod rząd pokazywała się druga jaśniejsza, później kolejne już bez tej drugiej, więc sama nie wiem... A długo trwa branie tego clo? Po jakim czasie można zajść w ciążę?
Ja nawet nie wiem gdzie u mnie na nfz jakiś przyjmuje :p

reklama
Sojnabig - ja tez mam nad ranem i wieczorem takie temperatury. Plus podbrzusze opuchnięte, szyjka macicy rozpulchniona. Wczoraj miałam straszne nerwy, wsciekalam sie na męża o *******y..

No ja brzuch mam jak balon od tygodnia... Kurcze ja nie wiem jak to z ta szyjka macicy, może mi się tylko wydawać ze jest rozpulchniona ale na pewno jest długa twarda i zamknięta... Dziś tez mam taki dzień ze chodzę szukam sama nie wiem czego, Zmieniam zdanie co sekundę..

Apostrofo o której wyniki HCG?
Mika gratuluje, kolejna do grona ciężarnych :-) :-)

Dziewczyny ja się wczoraj najadlam strachu ... w lewej pachwinie wyszedł mi najprawdopodobniej wezel chlonny o średnicy mniej więcej 1cm na 1 cm . Boli przy dotyku i wkurzam się na niego bo nie wiem czy to bezpieczne w moim.stanie. jestem ostatnio mocno przeziebiona wiec może dlatego??

Apostrofo o której wyniki HCG?
Mika gratuluje, kolejna do grona ciężarnych :-) :-)

Dziewczyny ja się wczoraj najadlam strachu ... w lewej pachwinie wyszedł mi najprawdopodobniej wezel chlonny o średnicy mniej więcej 1cm na 1 cm . Boli przy dotyku i wkurzam się na niego bo nie wiem czy to bezpieczne w moim.stanie. jestem ostatnio mocno przeziebiona wiec może dlatego??

Masz rację, przeziębienie może mieć na to wpływ i to bardzo duży

Mam wynik. I niestety brak ciąży. HCG poniżej 2. A na opisie mam, że pow. 2 jest ciąża, poniżej brak. Także nie udało się. :confused2:

reklama
Do góry