Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzycielka , jesteśmy w podobnej sytuacji, tyle ,że my prócz neurologa jeszcze mamy wizyty u rehabilitanta i neurologopedy odkąd synek skończył 2 miesiące (teraz ma prawie 11). I rozumiem, że każda rzecz, która w jakiś sposób odbiega od normy lub czasami nam się wydaje, że tak jest powoduje niebotyczny stres. Mi przynajmniej nie pomagają stwierdzenia "w swoim czasie będzie robił" lub "wyrośnie", a wręcz przeciwnie doprowadzają mnie do szału.Ana to mnie pobilas:-)
Wieciebnasz synek jest pod opieka neurologa ze wzgledu na ciezki porod i niedotlenienie. Takze jestemy z mezem przewrazliwieni i dmuchamy na zimne. Ankaka a ile ma Twoj synek?
Aleście naprodukowałyPrzejrzałam po łebkach bo jestem strasznie zmęczona
Byliśmy dzisiaj w szpitalu po wyniki RTG... Opis strasznie lakoniczny.. Ostrogi dolne i małe górne kości piętowych... Ale sobie oczywiście otworzyłam zdjęcie
i na obu nogach mam na dole i na górze to coś.. Nie dziwię się że to tak bardzo boli jak mam to na obu nogach :/ A ja czekam... Aż wreszcie skończy mi się okres, na razie się na to nie zapowiada.. A chciałabym już móc zacząć starania
Mój już się śmieje że było co 2 dni przytulanie a teraz ma ponad tydzień postu
No nic, idę odpoczywać...
A Zuzanna, bo to chyba ty jesteś fizjoterapeutką,orientujesz się może jak długo trwa L4 przy tych ostrogach? Martwię się trochę, bo nie mogę chodzić w ogóle, co dopiero fizyczna praca, a zanim jakiekolwiek zabiegi mi pomogą to się zejdzie... chyba że od razu uderzę do chirurga i powiem że wolę zabieg od terapii... może się tak uda...
Mychunia , ale nie jest to przesądzone, że będzie zabieg. Niestety nie orientuje się jak z kresą białą u tak małego dziecka (bo z tego co pamiętam to o to chodzi) Z doświadczeń zawodowych i prywatnych jako matka - zanim pozwolisz , aby zoperowano Twoje dziecko odwiedź fizjoterapeutę, ale koniecznie takiego który się zajmuje tylko małymi dziećmi.Zuzanna dobrze Cię rozumiem bo mi ciagle mówili że Franio jako wcześniak to czy tamto i każda wizyta w specjalistycznej poradni to wielki stres. Teraz zaś martwię się tym chirurgiem. ...
To i ja dopisuję się do pokolenia lat 80-tych - 87' :-) wcale nas tak mało nie maAle wy mlodziutkie! To my, pokolenie lat 80. jestesmy w mniejszosci :-) Ja 1986 tak na marginesie.
ankaka. polecam jagody tez dobrze robia na biegunke. Moze to grypa zoladkowa w koncu teraz sezon na to chorubsko...