Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pati po porodzie zostawili mi łożysko. 6 tygodni po Poszłam na kontrolę do swojego gin o się okazało że mam zostanie łożysko 6 cm. Dzień później lyzeczkowali mi. I teraz czasami myślę że przez to nie mogę zajść bo coś spiepszyli. Nic w grudniu idę do gina
Na pewno wszystko będzie dobrze Ruda mychunia dobrze radzi - idź do gina, przebadaj się jeszcze raz dokładnie i wtedy będziesz spokojniejsza i ani się obejrzysz jak będziesz w ciąży grunt to pozytywne nastawienie, bo bez tego to my się tu wszystkie załamiemy...
Kochana, to nie masz za co przepraszać to normalne, że jesteś rozbita a my od tego jesteśmy, żeby Cię spróbować podnieść na duchu wiesz jak to się mowi: w kupie raźniej
Tak, i nie myslec ciagle o tym, a zwlaszcza jak sie przytulamy :-) ale wtedy to akurat latwo sie zapomniec hehe ja postanowilam nawet nie liczyc kiedy dni plodne mam
Ja mam dużą torbiel na jajniku ale hormony nie pomogły, a lekarz mi mowil ze jak nie ma 6 cm to się z nią nic nie robi, a w ewentualnej ciąży ona ani nie zagraża ani nie przeszkadza
Ruda po to tu jesteśmy żebyś się mogła wyzalic jak co....
NorkAn masz rację najważniejsze iść na żywioł i nie skupiać się, że teraz trzeba
Hej ja tak na szybko tylko bo z telefonu ruda wspolczuje... ale moze jeszcze nic pewnego ja na razie musze czekac ze staraniami... od tego 12 caly czas plamilam kolo 16 tego sie rozkrecilo i tak do teraz... grr akurat jak chce zajsc to musiala sie ta cholerna @ przyplatac na tak dlugo... Ale moze na dniach sie skonczy i zaczniemy dzialac to jakos kolo swiat moze bedzie prezencik w postaci dwoch kresek buziaki i trzymam za was kciuki kochane