reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Franiowi trzy wyszły bez problemu potem już był katar kaszel gorączka źle spanie, marudzenie... a tu koncanie widać :/

Ruda a ile zębów teraz ma Jaś?

reklama
Mychunia 9 i pół ;-) cztery jedynki, cztery dwójki i półtora czwórki;-) w sensie ze jedna czwórka ma tylko dwa garby ;-)

Witam was dziewczynki ;)

Ruda - to skoro nie przyszła, to jeszcze jest nadzieja ;)

Powiem wam, że wczoraj wieczorem miałam taki dziwny, melancholijny nastrój, tak mnie jakoś na przemyślenia wzięło... i tak oto po przytulankach z moim M doszłam do wniosku, że co ma być to będzie ;) wierzę w przeznaczenie i wierzę w to, że jeśli mam zajść w ciążę teraz ti zajdę teraz a jak za pół roku to zajdę za pół roku ;) i po przedstawieniu planu mojemu M postanowiliśmy, ze staramy się już od teraz i zobaczymy jak to wyjdzie ;) poradzić sobie poradzimy, ale jednak chęć posiadania maleństwa wygrała z chłodnymi kalkulacjami ;) tak więc następna @ 24.12 (to chyba był ten znak, który mnie przekonał :p), więc może prezent na święta będzie ;) mimo, ze nie liczę na to, ze się uda za pierwszym razem ;)

Uff, to się nagadałam :D

Pati super podejście trzymam kciuki

A może być tak że za późno na test? Tzn ze w dniu spodziewanej a robiłam wieczorem a nie rano? Test 25

reklama
Do góry