reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja używam Mój kalendarzyk i moim zdaniem owu pokazuje nawet trafnie ;p chociaż mi pokazuje teraz różnie, ale to przez nie regularne cykle.
Dzisiaj jest 20dc i mam takie dziwne uklucia w brzuchu trochę pod pępkiem, co to moze być? :)

Wspolczuje ciezkich nocek. Adus juz na szczescie przesypia.

Ja mam dzis bole podbrzusza. Klucia i wahania nastroju mialam kolo weekendu. Troche mnie zaskoczyl fakt, ze 10 dnia cyklu mialam ovu. Wg temperatury i sluzu.

Kate to może być wszystko spóźnione owu, wcześniejszy okres, poprostu coś albo nawet zagnieżdżanie się dziecka

Marzycielka Jaś też już przesypial :-( teraz te zęby bo na nic innego nie mogę zwalić

Agta witaj :)
Fimka powiedzmy, ze się wyspałam :p zaraz kawka i powinnam być ciut przytomniejsza ;) a co do kalendarzyków... Ja mam mój kalendarzyk, ale to tylko i wyłącznie dlatego, ze nigdy nie pamiętam kiedy mam mieć @ :p to dopiero pierwszy cykl i postanowiłam, ze na razie idziemy na żywioł, bez mierzenia temp itp. Jedynie co, to przytulanki dwa-trzy razy w tygodniu ;) bez zbytniego spinania się. Jak nie zda egzaminu, to zacznę się bardziej oberwowac ;)

Ja prowadze obserwacje od 3 lat, ale dopiero zaczelismy sie starac i mam nadzieje ze na cos to mierzenie temperatury sie przyda :P Gdzies tak po cichu chcialabym zeby udalo sie za pierwszym razem, ale nie chce sie nakrecac a pozniej mocno zawiesc

reklama
Czarna - mój 1,90, nieco ponad 100 kg, troszkę brzuszka na, ale ogólnie nogi i ręce ma umięśnione ;) nie jakoś bardzo, ale dość widocznie ;) to wszystko dlatego, ze swego czasu dużo na rowerze jeździł. Potrafił nawet 150 km dziennie na nim zrobić ;) pół Polski zwiedził :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry