reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Kochane tak mnie teraz naszlo. Pierwszy test zrobilam 2 dni po @ jednak pewnosci nie mam bo byly nieregularne troche. Jak poszlam do gin to ledwo zauwazyl ciaze, a bylam wtedy 3.5 tc. Czyli powiedzmy test mi wyszedl w 3 tc bo doliczyc dni czekania na wizyte. Wiec jak to jest? W takim razie bardzo szybko mi wyszedl test. Bo powiedzmy, ze teraz sie udalo to w dniu miesiaczki bylby prawie 5tc, a wtedy tez mialam dluzsze cykle.

Edit w pierwszej ciazy zapomnialam dodac :D

Co do obserwacji cyklu, od nastepnego cyklu tez chce sie dokladniej poobsewowac (no chyba ze sie uda) , jak to wyglada z tym mierzeniem temp, trzeba mierzyc rano zanim sie wstanie tak? I zwykly termometr wystarczy? O ile dobrze kojsrze to nalezy mierzyc w ustach lub pochwie?

Marzycielka już 5? Wow

Pati trzymam kciuki Za ciebie

Agtar Napewno na coś się przyda ;-)

Czarna to masz w domu swoje własne ciacho ;-)
Mój też kiedyś miał kaloryfer a teraz to już bojler ;-) przytylo mu się w mojej ciąży i tak mu trochę brzuszek został. Widzę że mu to przeszkadza ale nawet czasu nie ma na siłownię. Praca w głupich godzinach i do tego remont

Pati pożycz rower i dawaj do mnie z tym winem i czekolada ;-) ty to kurdupelek jesteś ;-)

Czarna i żałuję bo mogłam zostawić test na następny miesiąc. Zrobiłam test a po pół godzinie zaczęły się plamienia
Ale trzymam kciuki za ciebie

Apostrofa 2m o ja. Mój ma 1,80 coś i wydaje się duży chociaż ja tych bardzo małych nie Należę

Anka a już miałam rogal na ryjku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry