reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dodałam was dziewczyny :) Agnieszka jakby co :)
Czarna, wspólczuję, ale może jest szansa że się wszystko poukłada...
Byłam dziś u lekarza, mam zapisane zabiegi na jedną i drugą nogę po 10 ale dopiero na 4 stycznia termin :( No i dostałam znowu jakieś mocne leki i tyle... Trzeba czekać...

Migduch witaj ;-) gdzieś się podziewala jak starania?

Pati oj Przeszlas ty już trochę w tym życiu.zdrowka

Agtar haha niby to może być pierwszy objaw ;-)

Czarna, fimka ja dalej nie wiem o co chodzi z tym clo;-) pisalyscie że szybko po tym zaszlyscie to może poproszę lekarza o to :-D

Czarna czyli rozumiem że mieszkacie osobno?
Kurde aż zglodnialam ;-) zaraz lecę po kartę i przypisuje. Kocham ananasa ;-)

hej ruda!:) a dobrze wszystko, odpuscilam starania w tym sensie ze przestalam tak intensywnie o nich myslec:) planuje teraz sylwka i jakies narty w lutym takze zero spinania sie;)

Ruda - Clostigebyt[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] znosi działanie estradiolu na podwzgórze i w ten sposób przyczynia się do zwiększenia uwalniania hormonów gonadotropowych przez przysadkę. Gonadotropiny stymulują wzrost i dojrzewanie pęcherzyków jajnikowych oraz wytwarzanie estrogenów przez jajniki. Amen:) Mam nadzieje że już wszystko jasne:)[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Mieszkam z nim niestety:)[/FONT]

reklama
Ruda - to po wizycie czekamy na wieści ;)
Lyara - oby jak najszybciej czas do zabiegów zleciał i żeby jak najszybciej Ci przeszło ;)
Agtar - trzymam kciuki &&& może rzeczywiście to pierwszy objaw? ;) u mnie infekcje się dość często zdarzają (chyba mam tendencję po mamie :p) więc u mnie to nie byłby objaw, ale w twoim przypadku to kto wie? ;) skoro wcześniej nie miałaś... ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry