reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda szalu nie bylo bo tak dlugo zeszlo nam u lekarza ze na zakupy i obiad mielismy 2godz, ale kupilam w koncu komody do garderoby, szafki nocne i jak zwykle jakies gadzety do kuchni (oboje mamy swira na punkcie kuchni). W lutym moj G bedzie mial operacje wiec musimy do lutego ostro dzialac ;-)

Pati to na pewno ten. Jak facet mowi ze chce miec z Toba dziecko to chyba najwiekszy dowod milosci. Moj juz dawno chcial dziecko tylko ja kazalam czekac bo remont, bo slub... A w sumie niepotrzebnie bo 8 cykli minelo i nic

Ja chciałam czekać jeszcze kilka miesięcy i niechętnie się ze mną zgodził. Ale jak w końcu postanowiłam, ze w sumie to nie ma na co czekać, to aż podskakiwał z radości ;) cały czas mówi teraz do mnie mamusiu :p

Ruda - ano trza jej polać ;) powiem wam, że po takich przeżyciach, to normalnie dziękuję Bogu, że trafiłam w końcu na tak normalnego i przekochanego faceta :) teraz do szczęścia mi tylko brakuje maluszka ;) wtedy będę miała już wszystko ;)

reklama
Pati cieszę się twoim szczęściem ;-) o tak maluszek co prawda zmienia trochę związek u jednych na lepsze u innych na gorsze ale zmienia
Mi do szczęścia brakuje drugiego szczęścia ;-) z jednym mam czasami urwanie głowy, czasami mam dość ale marzę o drugim tak samo jak wcześniej o pierwszym. I drazni mnie jak ktoś mówi wyluzuj masz już jedno dziecko. Tylko że ja pragnę tak samo. ;-) aj ten rosnący brzuszek ( no dobra nogi i dupa też ;-)) te kopniaczki, wyczekiwanie na poród, pierwszy płacz, karmienie piersią coś pięknego ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry