reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1449209249.674503.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1449209249.674503.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1449209249.674503.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 60
Ankaka - nawet nie wiesz jak się cieszę ;) ja co prawda się staram o dzidzię ale myślę, ze w tym cyklu chyba nic z tego... pochorowałam się strasznie, ledwo chodzę a tu dzisiaj 12h trzeba w pracy wytrzymać :(
Wczoraj po przytulankach przez 15 min leżałam z tyłkiem do góry :p nie wiem czy mi to pomoże, ale zawsze warto spróbować :p mój G się trochę podśmiewał pod nosem ale nie skomentował :) widzę, ze jemu też bardzo zależy i że obserwuje mnie ukradkiem. Złapałam go na tym, ze często głaszcze mój brzuch a ma przy tym tak rozmarzoną minę, jakby sobie wyobrażał, że tam już jest nasze maleństwo ;) to tak słodki i rozczulający widok, że aż serce rośnie ;)

Pati ;-)

Ewix jak tam?

Kate a ty?

Ankaka już Ci pisałam na Facebooku ;-) Cieszę się twoim szczęściem tak samo jak by to były moje dwie kreski ;-) gratuluję po cichutku. Zrób test za dwa dni a powinna być wyrazniejsza ;-) jak ja ślepa widzę dwie kreski to one tam są amen ;-)
Tylko proszę nie uciekaj nam :-( zostań
Tak sobie myślę że mam twój sposób na ciążę ;-) w cyklu przed opryszczka ( zaliczylam) i w cyklu w którym zaszlas wizyta u lekarza ( zalicze) ;-) nie pozwolę ci samej męczyć się z Brzuchem więc dołączę do ciebie 27;-)

reklama
Gosia sama nie wiem. Wg kalendarzyka 11 ja myslalam ze 8ego a teraz to juz nie wiem. ;)

Pati ja tez lezalam z tylkiem w gorze haha :D super, ze G chce rownie bardzo tego dziecka :)

Ruda nie mam zamiaru was opuszczac. Jeszcze nic wiadomego. Zadzwonie do gin czy uda sie mnie wepchnac na wizyte. Trzymajcie kciuki!

No i czekam na was wszystkie w grudniu ! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry