reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Agtar - przytulaski :*
Pewnie, ze robimy prezent na święta :) to chyba byłby najpiękniejszy prezent jako można sobie wymarzyć ;)
Ankaka - to teraz wysyłaj nam ciążowe fluidki :p może dzięki temu uda nam się zmajstrować prezencik :)

Ankaka - ja widzę bardzo wyraźnie dwie piękne krechy, gratuluje z całego serduszka!!:)
Norkan - mam nadzieje że jedzonko będzie smakowało:))
Pati - ja w trakcie owulacji się strasznie pochorowałam i w tym cyklu zaszłam w ciąże:P co ma być to będzie, jak masz zajść w tym cyklu to zajdziesz na pewno:)
Agta - uszy do góry, uda się w przyszłym miesiącu! To co łatwo przychodzi nie jest takie satysfakcjonujące:)
Ruda - zgłaszam się!
...a tak żyje sobie, nerwy wszystkie mnie zjadły więc już mnie nie nękają, przyzwyczajam się do nowej sytuacji:)
Nie mam już żadnych oczekiwań co do męża (i może dobrze) więc przestałam na siłę coś naprawiać, napisałam mu tylko że teraz jego kolej, niech schowa dumę do kieszeni i się postara o swoją rodzinę, a jak nie to niech mi nie zawraca głowy. Tak jak mówiłam wczoraj napisał że w niedziele się postara. Przyszedł też wczoraj do domu, spytał się czy te pyszne jedzenie to dla niego zrobiłam, że jakoś dziś tak pięknie wyglądam jakaś taka opalona jestem:szok:, pozmywał naczynia, spytał czy kawę sobie życzę, po czym poszedł z krzesłem i książką do łazienki żeby mi nie przeszkadzać i górnego światła nie zapalać:confused2:

CzarnaMadzia moze w koncu sie opamieta? Zobacz co bedzie dalej :) chlopy sa takie, ze im trzeba wprost powiedziec bo sie nie domysla :/ Ale z tym krzeslam i ksiazka w lazience mnie rozbawilas :D matko jakby moj m tak chetnie czytal ksiazki to ja bym byla w 7 niebie bo ja kocham ksiazki, a o tym z nim nie pogadam :D

Dziewczyny dzieki! Jak sie uda to jutro podjade gdzies na bete. Wtedy jak zobacze czarno na bialym,ze to ciaza to uwierze :) poko co brzuch mnie boli

Ale nie wiecie jak to jest?ze ja nastepny test bym miala w styczniu to byc moze mi sie udalo teraz,a ze wy macie szanse testowac w swieta to wam wyjda wtedy II kreseczki i wszystki na swieta bedziemy sie cieszyc :)

ankaka - powiem Ci że jak już wiedziałam że jestem w ciąży to cholernie się bałam że zaraz dostane krwawienia bo ból w podbrzuszu był identyczny jak miesiączkowy (tylko jak wiadomo bez miesiączki) :)) później jest jeszcze gorzej jak macica się powiększa, tak brzuch rwie że nie wiem (wtedy no-spe łykniesz i gotowe):) Także nie martw się kochana wszystko w normie! Ból piersi i podbrzusza w pierwszym i trzecim trymestrze to niestety norma:)

reklama
Czarna - ja właśnie mam mieć ovu za parę dni, przedwczoraj ginka widziała w jajniku pecherzyk 12mm, powiedziała, ze to prawdopodobnie kwestia paru dni, max tygodnia i będzie ovu ;) w poniedziałek wieczorem idę na usg zobaczyć, czy pecherzyk pęknął ;) a na razie szalejemy a potem Patka z tyłkiem do gory leży i liczy na cud :p :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry