reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
My tez mamy fajnie :-) ja.skorpion Mateusz lew a mój Aleksio rak! Wszyscy jesteśmy zażarci he. Rodzina Addamsów :-)

Ania wczesniej vos wyczytalam ze w ciąży lapaly Cie infekcje. Ja mam ten sam problem! Jak i w 1 ciąży tak i teraz! Na okraglo infekcje , jedna wylecze to za chwile druga i tak w kolko :/
Dziś.mam wizytę u Gina i skieruje mnie znów na badania moczu i zaloże się ze znowu będzie infekcja a ja nie rozumiem dlaczego... przecież się myje :D

ankaka - bardzo ładnie zgrane małżeństwo:) Panna i Koziorożec oboje żywioł Ziemi, stabilna, uporządkowana relacja oparta na chęci poczucia bezpieczeństwa i wzajemnego zaufania:) Jedyne co może je zabić to nuda (ale tylko dlatego że jesteście tak dobrze zgrani, że z czasem możecie być dla siebie zbyt przewidywalni) tyle ja astrolog mam wam do powiedzenia:)) a którego się Fifi urodził?:)
Jak chcesz mogę dać Ci przepis na czekoladowe ciasto truflowe z wiśniami które ostatnio robiłam, nie jest niskokaloryczne ale nie nazwałabym je niezdrowym:) Ja nie jem słodyczy, jak mam ochotę co sama sobie coś piekę:) Wiem że tutaj specjalistki są od pieczenie, więc z góry przepraszam za wszelkie błędy z proporcjami:D

21 czerwca Fifi :)

Tarantina ja w poerwszej ciazy stosowalam wszystkie mozlowe sposoby .. podcieralam sie po kapaniu nawet papierowymi recznikami :D tyle globulek stosowalam i nic :/ mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej o ile to to :)

CzarnaMadzia ooo u nas nie ma nudy i uwierz, ze to nie jest harmonia :D ja szybko sie unosze, m tak samo :D haha :D i sie wkurzymy nawzajem :)

Kurde bo ja sie glodna robie a ty mi smaka robisz :( ale z checia przygarne przepis! dzisiaj oznajmilam m ze koniec mojej diety :D az 4 dni :D

reklama
Panna jest od sierpnia ;) wiem, bo moja mama z pierwszej połowy września jest i jest Panna ;) albo bliźnięta albo rak, bo nie wiem kiedy rak się zaczyna ;) ale na pewno pierwsza połowa czerwca to bliźnięta :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry