reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czarna ale słodziak ;-)
Ja baran mąż panna a mały nie wiem.
Czarna ja przez ciebie nawet nie chowam zeszytu do przepisów ;-) przepis na obiad już sprzedałem przyjaciółce ;-)
Gdzie kupie ta stawię?

Ankaka cały dzień mi się dzisiaj ryjek cieszy dzięki tobie ;-)

Fimka według mnie zabawki z fp są niezawodne i przechodzą z dziecka na dziecko ale czasami cena powala

Mychunia jakby Jaś spał w dzień 1,5 h to była bym szczęśliwa ;-) U nas zazwyczaj to pół godziny a jak jest godzina to skacze z radości ;-)

Lyara Ja miałam bo po porodzie zostawili mi łożysko. Rano przyszłam do szpitala, dostałam słaba narkoze, nic nie bolało a po południu byłam już w domu jedni każą czekać 3 miesiące a inny wręcz przeciwnie że im szybciej tym lepiej o większa szansa

Agtar ;-)

ruda - Baran i do tego rudy, współczuje mężowi:P Żartuje kochana, nie obrażaj się:) jutro kolejny przepis wiec jeszcze nie chowaj:)
Stewie kupisz praktycznie w każdym sklepie, czy delikatesach. To jest naturalny zamiennik cukru (choć w ogóle nie ma nic wspólnego z cukrem) jest bardzo słodka wiec radze uważać z dawkowaniem, ale zdrowa i niskokaloryczna (jeśli Twoje dziecko ma problemy z glutenem czy cukrem to te ciasto jest bardzo fajnym deserem:) Tobie też postawić horoskop?
lyara - czyli te łyżeczkowanie prawdopodobnie związane jest z przerośniętym endometrium a organizm sam się nie oczyści;/ być może to jest właśnie powodem bardzo długich cykli i tak samo długich miesiączek, organizm po prostu nie może się w ciągu tygodnia oczyścić ( a tyle zwykle trwa @). Dobrze że przynajmniej o tym teraz wiesz, z pewnością dostaniesz jakieś leki na ustabilizowanie tej sytuacji i szanse na ciąże będą od razu nieporównywalnie większe:)

Niby tak... ale przerazila mnie ze miesiac czekania na starania mam przed soba... bo tyle mi doradzila. A i jeszcze problem jest z moja tarczyca.... skoro ma byc znieczulenie ogolne to nie dobrze bo ponoc przy zlych wynikach nikt sie nie zgodzi mnie znieczulic... tak kiedys uslyszalam

reklama
Lyara - wątpię żeby bez znieczulenia Ci ten zabieg zrobili, także spokojnie:) Co do starań, to tylko miesiąc, być może w tym czasie postawią diagnozę, znajdą problem i w kolejnym cyklu będziesz już świadomie walczyła o dziecko. Uwierz mi że lepiej znać wroga niż żyć złudzeniami:) A co ja mam powiedzieć, ja w ogóle w tym czy następnym czy jeszcze następnym mogę zapomnieć o dziecku;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry