reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czarna już nie jestem ruda :-( teraz jakiś fiolet a naturalnie blondynka ;-) ( co niekiedy widać) dawaj horoskop ;-) a mogę nią slodzic kawę np?
Jaś uczelni na kakao więc ciasto odpada ale ja nie pogardze ;-)

Lyara robią czasami tylko na głupim jasiu ale to w bardzo małych szpitalach i to zdarza się coraz rzadziej

reklama
Wiem że to tylko miesiąc... Ale ja mam czas tylko do marca :( Dlatego dla mnie czekanie odpada...Chyba że tak jak mówicie, zacząć starania od razu jeśli jest większa szansa...eh sama nie wiem, próbuję się dodzwonić do szpitala, oczywiście zajęte :angry:

Lyara musisz być na czczo ja poszłam w jeden dzień się zapisać o gdybym była na czczo to by mi odrazu zrobili a tak to na drugi dzień. Będziesz miała plamienia przez jakiś tydzień. Zapytaj poprostu lekarza czy i ile musisz się wstrzymać

Hej a tak a propo ja tam jestem rybka maz panna czarna ja tez prosze horoskop, layara napewno znieczulenie dostaniesz ja wiem juz czemu nie zachodze w ciaze maz ma slabe nasienie a dokladniej astheno-teratozoospermia gina mam w poniedzialek ciekawe co on powie ale za was trzymam kciuki bo ja sobie troche poczekam

Luska nie koniecznie. Znam parę co facet miał słabe nasienie dostał tabletki i za miesiąc była w ciąży a starali się 2 lata i nie wiedzieli czemu nie wychodzi. Diagnoza to już połowa sukcesu

ruda - połączenie barana i panny może prowadzić do powstania bardzo ciepłego i harmonijnego związku. Baran dominujący, wybuchowy, charakterny, uparty może nie raz potrzebować pomocnej dłoni pragmatycznej i stabilnej w uczuciach Panny. Charakter Barana może być trudny do zaakceptowania dla Panny ale z uwagi na wysoką wrażliwość i oddanie się rodzinie Barana, Panny są w stanie dla dobra ogółu łagodzić konflikty i poddać się dla dobra sprawy:) Barany ze względu na swoją impulsywność i silę woli potrafią motywować Panny do działania:)

Lyara dla mnie to wszystko co uslyszalas jest bardzo dziwne. Po 1- byla ciaza czy nie? Lekarz nie wie? Byla beta robiona? Po 2 nie zawsze konieczne jest lyzeczkowanie. Moga ci tez dac tabletki i jest szansa ze sama sie ladnie oczyscisz, chyba ze masz tam jakies polipy albo inne historie to wtedy trzeba lyzeczkowac. po 3 co do staran- zaleca sie po lyzeczkowaniu odczekac 3 do 6 miesiecy, tak naprawde ja mysle ze 3 cykle po lyzeczkowaniu mozna sie starac jesli okres przychodzi o czasie i jesli widzisz ze organizm sie zregenerowal tzn nie masz plamien i wszystko chodzi jak chodzilo wczesniej. Co do wczesniejszych staran to ja osobiscie bym nie probowala wczesniej niz po 3 miesiacach, bo chodzi o to ze tam sie musi wszystko zagoic (to jest jednak rana) no i niech ladnie endometrium narasta...ale w sumie kazdy robi jak uwaza;)

reklama
luska - dla Ryby i Panny najważniejszym dobrem jest stworzenie w pełni harmonijnego i trwałego związku. Natomiast ponieważ oba żywioły są zupełnie rożne w budowaniu relacji niezwykle ważne będą wszelkie kompromisy. Ryba zamknięta w sobie, empatyczna, wycofana będzie wspierała się na silnym ramieniu pragmatycznej i stabilnej emocjonalnie Panny. Tak jak pisałam wcześniej przez to ze oba znaki wywodzą się z różnych żywiołów na drodze mogą pojawić się kłótnie lub sprzeczki dotyczące zupełnie innego postrzegania codziennej rzeczywistości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry