Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lyara, najlepiej jak bys sie zglosila do innego lekarza. Takie wysylanie na lyzeczkowanie tylko dlatego ze krwawisz? no bez jaj. Na to sie wysyla jak sa wskazania...tak mysle ija bym sama tak zrobila!
Wiem właśnie, nie zbyt mi się to podoba... Z drugiej strony to jest żona mojego lekarza, a on naprawdę fajny jest... Ehh sama już nie wiem co o tym wszystkim mam myśleć :-(
oj tak kominek super sprawa, wlasnie siedze z lampka wina i gapie sie w ogien :-)
Pati stewie kupisz nawet w kazdym rossmanie. Chociaz osobiscie polecam syrop z agawy, stewia jak dla mnie ma taki specyficzny smak (taki przypominajacy slodzik) a syrop z agawy nie rozni sie praktycznie od cukru jesli chodzi o smak :-)
Cześć dziewczynki jak tam sobota się zapowiada? ja właśnie właśnie drodze do pracy :/ choróbsko dalej trzyma i nie chce puścić... wieczorem mam zamiar się mocno wyprzytulać z moim G, bo ovu blisko myślę, ze jutro albo poniedziałek ach, to czekanie jest strasznie wkurzające :/