Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie na dobre zaczęła się @... tempka spadła i leje się ze mnie... mąż trochę się krzywi na próbowanie w tym cyklu bo chciał mnie zabrać w październiku do Kenii a z miesięcznym brzdącem może być trudno
a w piekarniku piernikowe babeczki się grzeją na mikołaja dla siostrzenic
A ja sie właśnie zastanawiam, czy nie mam czasem ovu przed chwilą dość mocno zakłuł mnie lewy jajnik, ten z którego miałam mieć właśnie ovu... i jak tak patrzę wstecz, to zawsze tak miałam gdzieś w połowie cyklu... i tak się teraz zastanawiam... z wczorajszych przytulanek nic nie wyszło, choroba mnie pokonała ale przedwczoraj jak najbardziej no i na dzisiaj są plany tylko i tak coś czuję, że to chyba nie ten cykl jednak... chociaż w sumie to sie nie znam
Ruda - ja piekę w tortownicy dość popularnej bo o średnicy 30 cm ale tutaj nie ma jakiejś reguły co do wielkości, ciasto zbyt Ci nie urośnie raczej takie jakie wlejesz zostanie
Wylej na małą małą blaszkę tak żeby ciasto miało przynajmniej z 3 cm. Najlepiej tu się sprawdzają płytkie blaszki, bo z takiej mega głębokiej ciasto może się nie dać wyjąć