reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja tak właśnie myślę, że w tym miesiącu to chyba wszystkie plagi egipskie na mnie spadły :p przeziębienie, lekka infekcja, zapalenie pęcherza... czekam co będzie dalej ;) i jak się okaże, że te moje cierpienia w tym miesiącu na nic, to chyba będę zła :p

reklama
ankaka - zaraz męża wyśle do sklepu i zrobię a potem przesyłam przepis:)
Wszystkie produkty kupuje w biedronce:)
Lista składników

- makaron pełnoziarnisty mogą być rurki albo kokardki
- opakowanie świeżych liści szpinaku "baby"
- 2 ząbki czosnku
- 3 łyżki oliwy z oliwek bądź oleju rzepakowego (super jak tłoczony na zimno, ale jak takiego nie macie to może być i rafinowany)
- 3-4 plastry suszonych pomidorów z oleju
- 1 cała pierś z kurczaka
- sól
- pieprz

Ja też twierdzę, że najważniejsze, żeby było całe i zdrowe ;) ale zawsze gdzieś tam miałam marzenie, żeby mieć córeczkę ;) a znowu z drugiej strony zawsze chciałam mieć starszego brata a niestety byłam najstarsza z rodzeństwa :p dlatego fajnie by było, jakby pierwszy był chłopak :) więc takie pomieszane te pragnienia są :p

reklama
ankaka - mąż przyjeżdża robię i wstawiam zdjęcia i przepis, przyszła mam musi się dobrze odżywiać:) już mnie naciągnął żebym dziś mu zrobiła trufle z gorzkiej czekolady i migdałów:)
A między nami chyba trochę lepiej, odpuściłam już z drugim dzieckiem. Powiedziałam mu że poczekam aż on też będzie chciał. Widzę ze jest mu głupio i jest zaskoczony moją reakcją, chyba nie wie co z tym wszystkim zrobić. Z tego co zrozumiałam chodzi mu o to że nie chce drugiego dziecka w takiej nerwowej atmosferze, kiedy nie wiadomo co z nami będzie, chciałby żeby było tak samo wyczekiwane jak Gabryś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry