reklama

Staraczki na 2016 rok :)

CzarnaMadzie pyszne! Na pewno skorzystam z przepisu ! Szkoda ze nie ma ich gdzie zapisywac na forum :(

Gosia test zrobie jutro.

Po dzisiejszym dniu wymiekam. Fifi mi taki hardcore przy usypianiu zrobil,ze plakalam razem z nim. Brzuch mnie boli. Spac mi sie chce, a tu tyle roboty. :(

reklama
Hej. Ja pół dnia spędziłam u teściowej zła jak osa bo m musiał pociąć jej drzewo a ojciec oczywiście nawalony
Teraz miałam w domu gości i poklucilam się z M. Na szczęście pojechał już do pracy

Czarna już zapisane ;-)

Makaron z pesto szpinakowym
-Oliwa z oliwek
-200G szpinaku swiezego
-2 zabki czosnku
-3Lyzki pestek dyni
-150g makaronu parppadelle
-2 jajka
-Parmezan
Czornek zeszklic na oliwie na patelni, przelozyc do wysokiego naczynia. Szpinak podsmazyc ok 1min na tej samej patelni, dodac do czosnku. Zrumienic pestki dyni na patelni i tez dodac do naczynia z czosnkiem i szpinakiem. Do wszystkiego dolac 3lyzki oliwy, doprawic sola i pieprzem, zmiksowac blenderem na gladkie pesto. Wymieszac makaron z pesto, wylozyc na talerze, na wierzch rzucic pokrojone w kostke ugotowane na twardo jajko. Posypac parmezanem. Mozna polac jeszcze odrobine oliwy i doprawic pieprzem
PYCHOTKA :-)

Jak myslicie? :(

Załączniki

• 1449380098583.jpg
    1449380098583.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 68
Witam!
Przyjmiecie mnie? Poprzednie starania tez z grupa wsparcia, wiec milo powrocic.
Kilka slow o sobie. Mam coreczke i dojrzelismy do decyzji o drugim dziecku. I bardzo sie ciesze bo to moj M najbardziej nie mogl sie zdecydowac. To dopiero pierwszy cykl staran. Przy Nikoli od razu sie powiodlo. Folik biore od jakiegos czasu, ale przestalam chodzic do endo i nie wiem jak tam z moja niedoczynnoscia. Chyba pora na badania tsh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry