reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Niunians - witaj :)
Ankaka - jest druga krecha, to znaczy że jest dobrze ;)
Ewix - nie smutaj :) :* damy radę! Jak nie my to kto? ;) ja też nie liczę na nic, w dni płodne Przytulanki tylko raz, bo potem choroba mnie rozłożyła na łopatki :(
A tak nawiasem - Patka straciła głos :p piszczę jak mysz a nawet jeszcze bardziej cienko, gardło boli strasznie i ledwo oddycham... zaraz się muszę z szałwią zakolegować, bo bardzo pomaga na to :)

Ewix glowa do gory!
U mnie dzisiaj spozniona @ zawitala. Ostatnio cykle mam co 36 dni masakra a zawsze byly kolo 30. We wtorek ide zrobic tsh i jak nie bedzie ok to wiem przynajmniej co moze byc powodem spoznien i wracam do leczenia. . nigdy nie mialam @ jakos regularnie ale juz drugi miesiac spoznia sie ok tygodnia i robie kilka testow ciazowych i nic. Czy ktoras z was tez stara sie i ma niedoczynnosc?
A tak dla info to ja z rocznika 85

Cześć dziewczyny,
weekendowo rzadko bywam na BB.
Teraz mam małą chwilkę.
Cały weekend piekłam pierniczki :P
1.jpg
te ze zdjęcia są na mące żytniej.
Jeśli macie ochotę upiec, to przepis już na blogu ;)
Cake Caprice: Żytnie pierniki

Czarna - przepis zapisany! Robię jutro :)
Mogę mieć prośbę? Mogłabyś mi wysyłać przepisy na priv.?
Nie bywam w weekendy i bałam się że już nie dotrę do Twojego przepisu.
Byłabym wdzięczna :tak:
Nie myślałaś o założeniu bloga ze swoimi przepisami?
Masz zdjęcia, może warto mieć je gdzieś w sieci? ;)

Ewix - tulę :(
Ankaka - rozumiem że wyników bety nie było jeszcze?
Dopiero jutro tak?
Niunias - witamy!
Pati - zdrówka życzę!

My się dalej kurujemy...
Na razie mi nie przechodzi.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 73
Nie wiem jak u Was, ale u mnie ta niedziela jest strasznie męcząca :p masakra, jestem mega zmęczona, a nic w sumie nie robiłam takiego :)
Jutro z rana idę na betę, mimo tych plamien które mam, będę przynajmniej mieć czarno na białym czy się udało czy nie ...
Ktoś jeszcze jutro testuje?

Kate2288
U mnie to samoo poprostu dzien ciezko i mecZacy a jak mysle ze jutro znow praca to juz w ogole ...

Ja planowalam testowac w srode ale chyba predzej przyjdzie moj @ jakos tak czuje

I chyba cos mnie zaczyna rozbierac leze w lizeczku pod kolderka i mi zimno cos mnie w gardle drapie.

A jak nasza ankaka ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry