reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pati - to jutro wrzucę:) jest super proste i tanie:)
Ruda - przed porodem bardzo bałam się czy będę dobrą mamą, czy pokocham, czy będę potrafiła nim się dobrze zając... a odkąd go zobaczyłam, jak spojrzał na mnie chwilę po porodzie... to tak strasznie go pokochałam... aż zły mi się cisną do oczu, bo tak bardzo:) To jest właśnie niesamowite że po porodzie, kiedy już dziecko było na świecie czułam się cholernie spełniona:) I mimo że mam dopiero 23 już przestałam bać się śmierci, bo on jest moim życiem, nawet jak mnie już nie będzie:)

Dziewczyny, skoro już takie przepisy tutaj lecą to może macie na jakieś pyszne ciasto na święta? ;-) zaoferowalam się, ze cos upiekę, ale chciałabym zaskoczyć czymś nowym :-p

Lady ja mam mnóstwo przepisów na pyszne ciasta na blogu ;)
Sama piekę piernik staropolski i dundee cake (taki jakby keks przepchany bakaliami i orzechami, ale dojrzewa i należy go upiec z 5-6 dni przed świętami - wszyscy się nim zachwycają, ale na bakaliach nie wolno oszczędzać), mnóstwo pierniczków i będzie jeszcze jakiś seromak.
A co byś chciała, to pomogę :tak:

Czarna - ja też lubię chili, mam swoją sprawdzoną wersję do której dorzuca się kilka kostek gorzkiej czekolady dla podkręcenia smaku ;-)

Które to namawiały na mycie okien Karcherem?
Mam takie parowe ustrojstwo na kilka dni i się skusiłam.
NAROBIŁAM SIĘ JAK DZIK! Padam :P
Fakt, nie chlapało, co jest plusem w taki chłód, ale i tak się trzeba narobić :-p

ankaka - &&& za wizytę, będzie dobrze. Daj znać po.

Fimka wygląda smacznie kurczak. Nie było obawy że butelka pęknie?

Trudno, najwyżej by pękła :-D

Też uwielbiam chilli con carne :)

Ciasta piecze zwykle moja mama, ja rzadko, a jeśli już to wolę takie bez pieczenia np. 3bit :)

Ankaka && za wizytę, będzie ok :)

Fimka, dzięki :) zajrzę na bloga, poszukam, poszperam i w razie czego będę pytać :tak: też myślałam o jakimś seromaku, tylko jeszcze nigdy nie robiłam :-p

Dużo jeszcze będę wrzucać, w tym tyg. chyba z 3 nowe, w przyszłym też jeszcze coś ;)
Jak nie znajdziesz, a powiesz mi składniki, to Ci skomponuję ;-)

Czarna - doczytałam, my w rozjazdach. Do moich rodziców mamy 200km, do teściów 150km.
Rzadko się widzimy i chcemy odwiedzić i jednych, i drugich ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry