reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witam dziewczyny niby nowa niby nie byłam już zalogowana tutaj 3 lata wcześniej jednak zgubiłam haslo wcześniej czekoladkaaa teraz MamaNadii2.
Zaczynam starania w grudniu o 2 dzieciątko
Mam już córeczkę Nadie która ma 2 latka.
Pozdrawiam wszystkie starające się i tym którym się już udało.
:) :) :):-):-):-):-):-):-)

Czesc dziewczyny!
W koncu w domku. Musialam po pracy podejsc jeszcze do weterynarza z krolikiem i mi zeszlo.
Widze ze zeszlo na tematy kuchenne. Ja na szczescie nie musze przygotowywac wigili i sie bardzo ciesze.
Musze sprobowac to chili bo nigdy nie jadlam a pewnie moj M bylby zadowolony. Tylko gdzie znajde przepis?

Ktora testuje w najblizszych dniach ?

Ankaka kciuki za wizyte ;)

Mnie dzis moj M zaskoczyl:)
Pisalam kiedys ze on nie specjalnie spieszyl sie do kolejnej dzidzi a dzisiaj od rana pisze sms kiedy testuje i czy biore wit:) chociaz okres skonczyl mi sie dopiero w piatek.
Tlumaczylam mu ze mozemy starac sie o chlopca ale musimy trafic w owu. Stwierdzil ze to zabobony i najwazniejsze zeby bylo zdrowe.

Mile ze przejmuje sie i zaczyna interesowac chociaz kilka lat byl przeciwny do kolejnego dziecka ;)

Ale dosyc o mnie. Widze ze zaczelyscie tez dekoracje domu :) u mnie zaczelismy od balkonu. Na choinke jeszcze czas :)

reklama
Witam dziewczyny niby nowa niby nie byłam już zalogowana tutaj 3 lata wcześniej jednak zgubiłam haslo wcześniej czekoladkaaa teraz MamaNadii2.
Zaczynam starania w grudniu o 2 dzieciątko
Mam już córeczkę Nadie która ma 2 latka.
Pozdrawiam wszystkie starające się i tym którym się już udało.
:) :) :):-):-):-):-):-):-)
Witamy ;) razem razniej. Kiedy testujesz?:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry