reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Zdrowka dla chorowitkow.

Mama witaj.

My wigilie w trojeczke. W pierwsze swieto do moich rodzicow. W drugie maz jedzie do tesciowej.

Ankaka kciuki za wizyte.

Ja powinnam okres dostac w srode. Czuje juz bole jak na okres wiec to kwestia czasu.

Cześć! Wlasnie przeczytałam 35 stron waszych wpisów :):)
i tez juz nie wiem co komu odpisać :D

ja wlasnie kończę @, 22.12 jestem umówiona do gina na sprawdzenie czy owu sie zbliża. Ale 22.12 mój luby ma wigilijke firmowa, wiec ten dzien stracony a kolejny to pewnie bedzie dogorywał, a kijanki bedą słabe po napojach wyskokowych... Także moze byc słabo :( ale moze jakiś mocarz sie dostanie do jajeczka w wigilijną owu. :)

Ja po cichu liczę na dziewczynkę. :) mimo ze pierwsze fajnie by było miec chłopca, ale jak miałabym potem starać sie o drugie - dziewczynkę i wyszedłby drugi chłopak to bym sie załamała - całe życie z samymi chłopakami :) a gdyby były dwie dziewczynki to nie byłoby tak zle :)

ktoras z was pisała, ze dziwnie sie czuje bo jako jedyna stara sie o trzecie dziecko. (Absolutnie tak sie nie czuj!)
ja natomiast czuje sie dziwnie bo jako jedyna staram sie o pierwsze mając juz 34 lata (dokładnie to kończę w środę :))..
Niestety tak mi sie poukładało.

Ankaka, czekamy na zdjęcia fasolki jutro!

Jak już mówimy o wyborach to chciałabym mieć drugiego chłopca :-)
Wiadomo, co ma być to będzie, ale można sobie głośno pomyśleć.

Byłby Tomek i Jurek :-)

oo, czyli dwóch chłopców byś chciała! Nie żałowałabys ze nie masz dziewczynki do strojenia jej? :) pytam bo moze mnie przekonasz do samych chłopaków, gdyby tak miało mi sie przytrafić ;)

reklama
Czarna a to już starcie się o drugie dziecko? :-)

Ruda to jest rozwiązanie jakieś z ta puszka.

Czarna tak miałam podobne uczucia przed porodem. To było pierwsze dziecko jakie miałam w ramionach ale od razu wiedziałam co i jak bo to się czuje. Dużo osób mówi mi że taka super mama, że nie wiedzą czy tak będą umialy. Ja zawsze im powtarzam że to samo przychodzi i kiedy dziecko się urodzi już się wszystko wie :-)

Fimka moi rodzice i męża mieszkają od siebie prawie 600 km a my od nich 1100 i 1400 km

Ladykot kciuki żeby @ nie przyszła :-)

MamaNadii witaj powodzenia w starankach ;-)

Niunians dobre ma mąż podejście :-)

Pati współczuję tego chprubska :-*
Gosia i tobie rowniez :-*

Bertha e tam za późno ;-)

Fimka ja marzę o dziewczynce ale chłopca pokocham jak swojego :-D ;-)

Właśnie wróciłam od gina. Wszystko ładnie się oczyscilo i można zaczynać starania. Wy przynajmniej wiecie kiedy owu mniej więcej. Ja mam dylemat bo nie mam pojęcia kiedy wypadnie w pierwszym cyklu i cy w ogóle wypadnie. No ale mówił że jakoś za 4-5 tyg pierwsza miesiączka powinna być. Trochę czasu jest więc spokojnie święta i po nowym roku. Mąż wybyl na spotkanie służbowe, ja po kolacji i się relaksuje. A i lekarz zalecił kwas foliowy bo niedobór może powodować poronienie. Brałam od początku ale co ja mogę na to poradzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry